Sveriges Kommunikatörer på plats under Mediedagarna i Göteborg

Publicerad: 4 apr 2016

Den 7–8 april träffar du Sveriges Kommunikatörer under Meg, Mediedagarna i Göteborg. Bland programpunkterna finns bland annat en livesändning av podden Mina Misstag, en föreläsning om kommunikation i centrala processer och ett samtal om digital transformation.

Frukostseminarium och livesändning av Mina Misstag

Cecilia Sjöholm, kommunikationsdirektör på Oatly, intervjuas av Max Landergård i en livesändning av podden Mina Misstag.

  • Tid: torsdag 7 april, klockan 09.00–10.00
  • Plats: Öppna scenen

Sveriges Kommunikatörer bjuder på kaffe och fralla från klockan 08.30. Anmäl dig till evenemanget på Meg 16 Frukostseminarium – Livesändning av podden Mina Misstag.


Föreläsning om kommunikation i centrala processer

Jesper Falkheimer, professor i strategisk kommunikation vid Lunds universitet, föreläser om att bredda kommunikativa perspektiv och riva murarna mellan kommunikation, HR och marknad.

  • Tid: torsdag 7 april, klockan 10.20-11.00
  • Plats: Marknadschefsdagarna

Föreläsning om digital transformation

Jesper Åström, digital taktiker, delar med sig av sin syn på förändring i det digitala landskapet och praktiska utmaningar i samband med digital transformation. Moderator är Cecilia Schön Jansson, vd på Sveriges Kommunikatörer.

  • Tid: torsdag 7 april, klockan 14.00-14.45
  • Plats: J2

Besök Sveriges Kommunikatörers monter

Bli medlem i Sveriges Kommunikatörer och delta i en tävling där du kan vinna en endagskurs.

  • Tid: torsdag 7 april och fredag 8 april, klockan 08.00-17.00
  • Plats: G04:03

Biljetter till Mediedagarna i Göteborg

Medlemmar i Sveriges Kommunikatörer får specialpris på Mediedagarna i Göteborg. I priset på 4 550 kronor ingår ett tvådagarskort, entré till MegOpen, två luncher samt torsdagens fest. Studerande betalar 500 kronor för ett 2-dagarkort. Som student anmäler du dig via Megs ordinarie bokningsformulär. Priserna är exklusive moms.   

Specialerbjudande seminariekort
Mediarelationer
loader
Laddar