Framtidsspaning från Stora Kommunikatörspriset 2018

Publicerad: 26 mar 2018

Vilken är den viktigaste egenskapen eller kompetensen hos framtidens kommunikatörer? Det var frågan i fokus när Jakob Fleberg, redaktör på Sveriges Kommunikatörer, intervjuade kommunikatörer under Stora Kommunikatörspriset den 22 mars. De som intervjuades är:

Naod Abera 

Naod är PR-ansvarig på organisationen The Global Village som tilldelades utmärkelsen "Bästa kommunikation ideell organisation" på Stora Kommunikatörspriset 2018. Han var även nominerad i kategorin "Årets unga talang". Du hittar kvällens alla vinnare här.

Johan Eriksson

Johan är Head of External Communications på Swedbank och leder externkommunikationsteamet som tilldelades utmärkelsen "Bästa kommunikation näringsliv" på Stora Kommunikatörspriset 2018. Du hittar kvällens alla vinnare här.

Astrid Boisen

Astrid är konsult inom kommunikation och ledarskap på BOISEN Utveckling. Hon är dessutom Regionkoordinator för Sveriges Kommunikatörer Region Västa. Du hittar mer information om vad Sveriges Kommunikatörer gör i Region Västa på regionens Facebooksida.

Beata Stigmarker

Beata är marknadsansvarig på Pdb Datasystems AB och en del av Programgruppen i Sveriges Kommunikatörer Jönköping. Du hittar mer information om Sveriges Kommunikatörer Jönköping på Facebook och på Instagram.

 

Se intervjuerna nedan:

 

Missa inte fotografierna från kvällen (Foto: Jens Reiterer, Sthlm Eventfoto):

Stora Kommunikatörspriset 2018


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 400 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning. 

loader
Laddar