Välkommen på informationsfrukost om Communication Mentoring Program

Publicerad: 15 maj 2017
Nästa programstart

Den femte oktober är det äntligen dags för Communication Mentoring Program Hösten 2017 – den tjugoförsta upplagan av Sveriges Kommunikatörers uppskattade mentors- och ledarutvecklingsprogram för kommunikatörer. Programmet vänder sig till dig som har några års erfarenhet av kommunikationsarbete och vill utvecklas som ledare, kommunikatör och person. På Communication Mentoring Program får du kompetensutveckling i tre led – genom mentorskap, nätverk och inspirerande seminarier.

Mentorskap

På Communication Mentoring Program får du kontinuerlig vägledning av en handplockad mentor som sätter din personliga utveckling och dina önskemål i fokus för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att ta nästa steg i karriären. Samtliga mentorer har en gedigen erfarenhet inom kommunikation, ledarskap och rådgivning – från såväl näringsliv som offentlig sektor.

Nätverk

Utbildningen ger dig ett värdefullt nätverk som fortsätter att bidra till din utveckling långt efter programmets slut och deltagarna får stort utrymme för att lära av varandra. Genom att diskutera projekt, idéer och problemställningar med kurskollegor kan du undgå misstag som andra redan gjort och på så sätt stärka effektiviteten i den egna organisationen.

Inspirerande seminarier

Mentorssamtalen varvas med sju fängslande heldagsseminarier där ledarskap, idéutveckling och strategisk kommunikation står i fokus. Programmet lägger dessutom stor vikt på personlig utveckling – många deltagare upplever att de vågar ta mer plats, vågar vara kreativa och vågar göra misstag.

Kommande informationsträffar

Är du nyfiken på Communication Mentoring Program? Kom på en informationsfrukost och få reda på vad ett mentorskap skulle innebära för dig – Sveriges Kommunikatörer bjuder på frukost, inspiration och information!

Stockholm 30 maj 2017, 08:15-10:00 Anmäl dig här

Stockholm 9 juni 2017, 08:15-10:00 Anmäl dig här

Stockholm 18 augusti 2017, 08:15-10:00 Anmäl dig här


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 400 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning.

Ledarskap och ledarstöd/ Personlig utveckling/ Strategisk kommunikation
loader
Laddar