Var med i internationell undersökning om kommunikation

Publicerad: 27 feb 2017

European Communication Monitor (#ECM17) inbjuder kommunikatörer till att delta i den största årliga undersökningen i strategisk kommunikation och PR i hela världen.

Fokus i studien ligger på internationellt omdebatterade ämnen som till exempel botar och hypermodernitet. Dessutom undersöks visuella förändringar, kvalitetsstyrning- och benchmarkingmetoder och hur kommunikationsfunktionen bidrar till organisationens framgång.

Det tar dig mellan tio och tolv minuter att svara på frågorna. Studien genomförs i vetenskapligt syfte, i ett försök att kartlägga framtiden för kommunikationsyrket. Din information kommer inte användas för något annat ändamål. All information lämnas in anonymt.

www.communicationmonitor.eu

 


European Communication Monitor leds av professorer från kända universitet inom ramen för European Public Relations Education and Research Association (EUPRERA) tillsammans med Europeiska Association of Communication Directors (EACD), med stöd av Prime Research International, en global ledare inom kommunikationsforskning. Resultaten kommer att presenteras både internationellt och nationellt den här sommaren.

loader
Laddar