Vårt mentor- och ledarskapsprogram CMP blev just ännu bättre

Publicerad: 21 maj 2018

Nytt för i år är att vi ägnar en hel dag åt att presentera de viktigaste resultaten från den vetenskapliga studien Den kommunikativa organisationen. Studien är den största i sitt slag i hela världen, och har letts av Charlotte Simonsson och Mats Heide som båda är verksamma vid Lunds Universitet.

Studien är intressant för alla som arbetar med kommunikation, och det av flera anledningar. Dels för att resultatet ger oss argument för att förklara vilken roll kommunikation fyller för ett företags eller en organisations framgång. Dels för att den ger förslag på konkreta åtgärder för att skapa förutsättningar för effektiv internkommunikation.

Kommande informationsträffar

Är du osäker på om CMP är något för dig, eller vill du bara veta mer? Kom då på vårt kostnadsfria frukostseminarium den 8 juni kl. 08:30. Då går Martina Brandt, programledare för CMP, igenom vad du kan förvänta dig av programmet och du har chansen att ställa dina frågor. Vi bjuder på frukost, inspiration och information!

Informationsfrukost i Stockholm 8 juni 2018, 08:30-09:30

Läs mer eller anmäl dig till programmet här


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 800 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning. 

loader
Laddar