Vem belönas med Sveriges offentliga kommunikationspris, Megafonen 2018?

Publicerad: 17 sep 2018
Om Megafonen 2018

Kommunikatörspriset Megafonen delas ut till en kommunikatör eller representant inom offentlig sektor som excellerar i sin förmåga att skapa goda resultat kring verksamhetens kommunikativa uppdrag. När vinnaren utkoras tas tre kriterier i särskilt beaktande: nyskapande kommunikation, goda resultat och gott ledarskap inom ramen för uppdraget.

Som offentlig kommunikatör räknas den med uppdrag inom stat, kommun, landsting, region eller offentligt ägda bolag och verk.

Årets tema: ”Kommunikation under digital transformation”

Under de senaste åren har Sverige fått hundratusentals nya invånare – detta förutsätter nytänkande kommunikation som inkluderar och når ut till de nya målgrupperna. Digitaliseringen har skapat en mängd möjligheter men också en mängd prövningar – vi lever nu i ett föränderligt kommunikationslandskap där förmågan att anpassa sig till den rådande situationen är avgörande. Hur gör man för att kommunicera framgångsrikt när förutsättningarna ständigt varierar? Det är några av frågorna som besvaras under årets konferens.

Under konferenser får du fördjupa dig inom bland annat följande ämnen:

  • Kommunikationstrenderna som påverkar din framtid
  • Konsten att kommunicera med människor i utanförskap
  • Hur du får maximal nytta av din kampanj
Transparens och öppenhet, till vilket pris?

På den första konferensdagen, den 10 oktober, deltar Sveriges Kommunikatörer i ett panelsamtal på temat "Transparens och öppenhet, till vilket pris? Vad ställer det för krav på kommunikatören?". Du får bekanta dig med Hanna Brogren (generalsekreterare och vd för Sveriges Kommunikatörer), Ola Billger (kommunikationsdirektör Socialstyrelsen), Morgan Olofsson (Riksdagskandidat för Liberalerna och egenföretagare inom ledarskap och kommunikation) och Laura Hartman (ordförande Tillitsdelegationen).

Rabatt som medlem i Sveriges Kommunikatörer

Som medlem i Sveriges Kommunikatörer erhåller du hela 1400 kr i medlemsrabatt. Du betalar således 5500 kr för båda dagarna.

Läs mer eller anmäl dig här.


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 800 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning.

loader
Laddar