Vi lanserar en ny kurs i InDesign - vinn en plats

Publicerad: 25 apr 2018

Vi lanserar nu en ny kurs i Adobe InDesign som kombinerar en introduktionsdag med kursledare, en egen studieplan, personlig rådgivning och tillgång till 500 onlinekurser under ett års tid. Kursen vänder sig till både nybörjare och dig som har grundläggande kunskaper.

Du har möjlighet att vinna en plats genom att delta i vår tävling på Facebook. Det enda du behöver göra för att delta är att skriva en kommentar där du motiverar vilka praktiska kompetenser och verktyg inom digital kommunikation som du vill bli bättre på.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN 

Sveriges bästa InDesignlärare, Mattias Karlsson Sjöberg, leder kursen. Han visar dig de grundläggande tankarna kring programmet och hjälper dig att sätta upp en personlig studieplan:

"Grejen med InDesign är att det egentligen är enkelt. Det är bara stort, med många små verktyg som är enklast att lära sig ett i taget i lugn och ro. Den som tidigare misslyckats med att lära sig InDesign har oftast bara försökt lära sig för mycket av programmet på en dag". 

Kursen sker i samarbete med Moderskeppet, ett utbildningsföretag som gör onlinekurser för kreativa. Läs mer om Moderskeppet här

 

 

Tävlingsregler

Regler: Skriv en kommentar på vår Facebooksida där du motiverar vilka praktiska kompetenser och verktyg inom digital kommunikation som du vill lära dig och/eller utvecklas inom.  

Antal vinster: 10 personer har chansen att vinna en kostnadsfri utbildning i InDesign till ett värde av 4500 kr*.

Tävlingsperiod: Tävlingen pågår från 27 april till och med 6 maj. Vinnarna meddelas senast den 9 maj.

 

 

Praktisk information om kursen

Kursdatum: 18 maj, kl. 13:00-16:00

Plats: Westmanska palatset, Stockholm

Antal platser: 10 platser

Nivå på utbildningen: Grundkurs

Krav: För att delta i kursen krävs egen dator med programmet Adobe InDesign installerat. 

*Ev. reskostnad till/från Stockholm samt logi bekostas av vinnaren.

  


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 800 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning.

loader
Laddar