Vinnaren av en biljett till World Public Relations Forum 2018 är…

Publicerad: 22 dec 2017

WPRF är den största globala konferensen för kommunikatörer och ger en unik möjlighet att träffa kollegor från hela världen och höra mer om det senaste inom kommunikationsområdet. Norge är för första gången värdnation och den norska yrkesorganisationen för kommunikatörer, Kommunikasjonsforeningen, står som arrangör tillsammans med Global Alliance – den internationella paraplyorganisationen för nätverk inom PR och kommunikation.

I senaste upplagan av Sveriges Kommunikatörers julklappstävling stod en biljett till WPRF 2018 på spel och nu är vinnaren korad!

Vinnaren är Niklas Stavegård, kommunikationschef på Fastighetsägarna.

Niklas vinnande motivering till varför han vill åka till World Public Relations Forum lyder:

Jag vill få en biljett till World Public Relations forum för att få möjlighet att sätta kommunikatören i fokus i våra organisationer, hur vi kan bidra till att uppnå strategiska mål, visa tydliga effekter mellan kommunikation och lönsamhet samt utvecklas i mitt yrke. För en kommunikatör handlar det om att befinna sig i ständig utveckling och vad kan vara bättre än att få lära sig av kollegor, utmanas och stärkas i gemenskap?

Läs mer om World Public Relations Forum 2018

Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 700 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning.

loader
Laddar