Vinnarna av Sveriges Kommunikatörers Facebook-tävling

Publicerad: 21 maj 2018

På fredagen var det dags för de tio vinnarna i vår Facebook-tävling att gå på den eftertraktade och nylanserande InDesign-kurs. Kursen leds av Mattias Karlsson Sjöberg från onlineutbildningsföretaget Moderskeppet.

– Det var ett positivt och glatt gäng, stort engagemang måste jag säga, säger Mattias Karlsson Sjöberg på Moderskeppet.

Under eftermiddagen fick alla deltagare en en övergripande genomgång av InDesign, egen studieplan samt personlig coaching. Efteråt får man även tillgång till över 500 onlinekurser under ett års tid vilket gör att kursen vänder sig både till nybörjare och dig som har en vana inom InDesing. 

Sveriges Kommunikatörer passade på att intervjua några deltagare och höra vad de tyckte om kursen.

Hur upplevde du dagen?

– Den var bra. Jag kan InDesign sedan tidigare men det är bra att det är grundläggande i början så man kan fräscha upp sina kunskaper. I och med att det är steg för steg hänger man lätt med, och lära sig nya vägar att göra saker, säger en deltagare. 

En annan av deltagarna håller med och tillägger: 

– Jag har bara grundläggande kunskap om InDesign men även om det var lite upprepningar lär jag mig nya saker. Läraren är väldigt pedagogisk.

Vad är det bästa med kursen?

– Att man får vidare utbildningsmaterial efter kursen, man lägger upp sin egen studieplan och kan sätta sin nivå på hur man ska lära sig InDesign. Det gör att även vana användare kan gå kursen. Det är också bra att man kan vända sig till Mattias om man behöver hjälp, säger en deltagare.

Mattias hoppas att deltagarna tar med sig självförtroende från denna dag fortsätter använda online-lektionerna.

– Det är inte så svårt som det verkar till en början, alla kan lära sig, säger Mattias.

Vill du veta mer om kursen?

Är du nyfiken och vill gå på kommande kurstillfällen? Kontakta nilla.peterson@svkom.se


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 800 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning. 

loader
Laddar