Video & föreläsningar

Video, föreläsningar och intervjuer

Har du inte möjlighet att gå på våra event? Här samlar vi inspelade föreläsningar och seminarier i videoformat. Du kan även kolla på våra inspelade intervjuer med framstående personer i branschen. 

Influencer marketing do's and don'ts

Lyssna in på Lin Eriksson Nordström och Martin Arvebro som delar med sig av knep, case, exempel på olika samarbeten med perspektiv ifrån både influencerns och uppdragsgivarens olika sidor, lagar man behöver tänka på, do's and don'ts med mera.

Se på YouTube blå pil

Strategisk improvisation och ledarskap

Se vårt seminarium om strategisk improvisation – ett nytt sätt att tänka för ledare som behöver agera i takt med sin omgivning och för oss kommunikatörer som både ska stötta och utveckla ledarskapet.

Se på Youtube blå pil

Engagemang som förändringskraft

Tengboms vd Johanna Frelin samt deras marknads- och kommunikationschef Emelie Mannheimer berättar hur kommunikation driver förändring, leder till resultat och skapar framgång.

Se på Youtube blå pil

Reflekterande team

Reflekterande team med chefer som tillsammans löser verkliga problem i sin arbetsvardag - är en metod som Polismyndigheten använder för att stärka det kommunikativa ledarskapet och den interna kommunikationen. Sofie Rolf, som är nationell kommunikationsstrateg inom Polismyndigheten, var den som initierade arbetet och håller i seminariet.

Se på Youtube blå pil

Clipsk - appen för ljud, text och bild

På det här seminariet berättar Helena Brunkman och Mats Strömqvist om webbdirektivet samt om utvecklingen av mobilfilm. I en liveshow presenteras hur man gör en film med den nya grafikappen Clipsk - från idé till färdig film.

Se på Youtube blå pil

Framtidens kommunikatör

Mårten Lyth, kommunikationsdirektör på Spendrups och styrelseledamot i Sveriges Kommunikatörer, ger dig under denna presenation sina funderingar om yrkets och branschens framtid.

Se på Youtube blå pil
loader
Laddar