Video & föreläsningar

Video, föreläsningar och intervjuer

Har du inte möjlighet att gå på våra event? Här samlar vi inspelade föreläsningar och seminarier i videoformat. Du kan även kolla på våra inspelade intervjuer med framstående personer i branschen. 

Strategisk improvisation och ledarskap

Se vårt seminarium om strategisk improvisation – ett nytt sätt att tänka för ledare som behöver agera i takt med sin omgivning och för oss kommunikatörer som både ska stötta och utveckla ledarskapet.

Se på Youtube

Engagemang som förändringskraft

Tengboms vd Johanna Frelin samt deras marknads- och kommunikationschef Emelie Mannheimer berättar hur kommunikation driver förändring, leder till resultat och skapar framgång.

Se på Youtube

Reflekterande team

Reflekterande team med chefer som tillsammans löser verkliga problem i sin arbetsvardag - är en metod som Polismyndigheten använder för att stärka det kommunikativa ledarskapet och den interna kommunikationen. Sofie Rolf, som är nationell kommunikationsstrateg inom Polismyndigheten, var den som initierade arbetet och håller i seminariet.

Se på Youtube

Clipsk - appen för ljud, text och bild

På det här seminariet berättar Helena Brunkman och Mats Strömqvist om webbdirektivet samt om utvecklingen av mobilfilm. I en liveshow presenteras hur man gör en film med den nya grafikappen Clipsk - från idé till färdig film.

Se på Youtube

Framtidens kommunikatör

Mårten Lyth, kommunikationsdirektör på Spendrups och styrelseledamot i Sveriges Kommunikatörer, ger dig under denna presenation sina funderingar om yrkets och branschens framtid.

Se på Youtube
loader
Laddar