Intervju: Daniel Tisch om framtidens PR-bransch

Daniel Tisch är en ledande person inom den globala PR-branschen. Under World Public Relations Forum i Oslo tog vi chansen att träffa Tisch för att ställa några frågor om framtiden för PR-branschen. Han berättade om vilka de största utmaningarna är just nu, orsakerna bakom fake news och vilka krav framtiden ställer på alla verksamma inom PR och kommunikation. För Tisch handlar det bland annat om att kommunikatörer behöver slå vakt om en etisk standard och att tänka mer som managementkonsulter.

– I framtiden tror jag att vi kommer se ett större behov av kommunikatörer som tänker mer som managementkonsulter än innehållsstrateger. Framtidens uppdrag inom PR kommer ske på en högre, mer strategisk nivå, säger Daniel Tisch vd på Argyle PR och tidigare styrelseledamot i Global Alliance for Public Relations and Communication Management

Se hela intervjun nedan. 

 


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 400 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning. 

loader
Laddar