Nytt avsnitt av Mina Misstag

Har du någonsin tagit ett beslut som du i efterhand önskar att du hade förankrat mer? Då är du inte ensam. I det fjärde avsnittet av Mina Misstag berättar Henrik Axelsson, kommunikationsansvarig på Stora Enso Hylte Bruk, om de gånger då det inte gick som planerat.

– Jag kände en svag svettdroppe gå mellan skulderbladen. Då kände jag att jag kanske skulle ha förankrat det lite mer, säger Henrik Axelsson.

Henrik Axelsson har en rik flora av olika jobb i sin karriär. Idag är han kommunikationsansvarig på Stora Enso Hylte Bruk. I fjärde avsnittet av Mina Misstag berättar han om de gånger då det inte gick som planerat.


Tillgänglig i iTunes och Google Play

Du kan lyssna på podden via Podbean och prenumerera via iTunes eller genom de vanligaste Android-apparna för podcasts. Sök efter "Sveriges Kommunikatörers podd".

Har du synpunkter eller tankar om premiäravsnittet? Dela med dig av dina tankar på Twitter under #MinaMisstag. Alla som intervjuas i Mina Misstag har gått ledarskapsprogrammet Communication Executives Program.

#KomRoll2017

Communication Executives Program

6 februari 2018 | Communication Executives Program, CEP, är ett ledarskapsprogram för kommunikatörer i ledande ställning inom näringsliv eller offentlig verksamhet. Programmet är utvecklat i samarbete med Stockholm School of Economics Executive Education.     

Läs mer och boka plats

 

loader
Laddar