Jan Artem Henriksson om vikten av värderingar när tekniken blir smartare

”AI kommer påverka allt vi gör och skapar som människor. All kommunikation oavsett om den är positiv eller negativ kommer också förstärkas och bli smartare av AI” menar Jan Artem Henriksson, föreläsare på bland annat Handelshögskolan och Harvard. Många experter instämmer och menar att AI är vår tids största skifte. Hur ska kommunikatören förhålla sig? Varför är det viktigt att arbeta med värderingar när AI tillämpas alltmer? Vad är tredje vågens värderingsarbete för något? Jan Artem Henriksson förklarar!

Jan Artem Henriksson, medgrundare till SelfLeaders och Valuesmatch, har föreläst på Handelshögskolan, Harvard University och KTH samt utbildat chefer på bland annat Spotify, iZettle, Sveriges Riksdag och Bonnier. Den 2/7 deltog han i expertpanelen på Sveriges Kommunikatörers seminarium på temat "AI och digitalisering kräver ny kommunikation".


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 800 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning.

loader
Laddar