Jonas Wallin på Landstinget Västmanland vinner Megafonen 2016

- Ändrad: 14 oktober 2016

För första gången någonsin korades vinnaren av Megafonen, priset för årets offentliga kommunikatör som särskilt bidragit till goda resultat kring verksamhetens kommunikations- och informationsuppdrag. Priset är instiftat av affärstidningen Offentliga Affärer och årets vinnare blev Jonas Wallin på Landstinget Västmanland.

Motiveringen lyder: Vinnaren av Megafonen 2016 har skapat goda resultat kring verksamhetens kommunikations- och informationsuppdrag. Deras förändringsresa har bidragit till framgångar för flera förvaltningar inom organisationen och gynnat deras tillväxt.

Det vinnande förslaget har trots samma budgetramar visat effekten av god kommunikation. Genom att stärka sitt varumärke och skapa stolthet bland medarbetarna har de bevisat att deras kommunikation är avgörande för organisationens framgång. Förslaget är ett föredöme för Sveriges offentliga kommunikatörer.

I juryn för Megafonen satt Sveriges Kommunikatörers vd Cecilia Schön Jansson, Helene Hellströmer (DIK), Karin Schollin (Prime Group), Bo Höglander (Offentliga Affärer), Urban Nilsson (Publikom) och Peter Ljungbro (Hexanova Events).

Priset delades ut under konferensen Publikom av Juan Navas, kommunikationsansvarig på Sveriges Kommunikatörer.

Lokalt evenemang

Månadens Frukost: Inför valet - vad är det som händer i USA

19 oktober | Hör USA-experten Johan Ingerös analys av läget. Johan Ingerö är sedan hösten 2015 ansvarig för välfärdsfrågor på Timbro. Han var tidigare presschef i Kristdemokraternas partiledarstab och har också en bakgrund som ledarskribent på Svenska Dagbladet, redaktör på Magasinet Neo och kommunikationskonsult på Medial Kommunikation. Vid sidan av sitt arbete med välfärdsfrågor är Johan Ingerö också en flitig kommentator av amerikansk politik.

Boka plats
loader
Laddar