Nytt avsnitt av Magasinet – endast för medlemmar

Sveriges Kommunikatörers videomagasin fortsätter. I det andra numret möter du Maureen Hoppers, Seher Yilmaz, Camilla Nilsson, Anton Lacinai och Memo Hussein. Temat är mångfald och kommunikation.

Hur kan kommunikatörer arbeta med mångfaldsfrågor och varför är det viktigt? Det får du reda på i det andra numret av Sveriges Kommunikatörers videomagasin – som är exklusivt för medlemmar.

Bland annat få du träffa Maureen Hoppers som är kommunikationsansvarig på Axfoundation och ÖppnaDörren, Seher Yilmaz som är ordförande för Rättviseförmedlingen, höra om hur Umo.se arbetar för att nå ut till nyanlända och även träffa Sveriges Kommunikatörers Memo Hussein som berättar om sitt nya Nätverk Plus med inriktning på mångfald. Du får även 5 tips på hur du blir en mötesexpert av Anton Lacinai.

Logga in här för att ta del av Magasinet


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 700 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning.

loader
Laddar