Sveriges Kommunikatörer & GDPR – information om hur vi hanterar dina personuppgifter

- Ändrad: 7 maj 2018

På Sveriges Kommunikatörer värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. Vår nya integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder din personliga information. Den beskriver också vilka rättigheter du har och hur du kan använda dem.

Den 25 maj 2018 införs den nya dataskyddsförordningen i hela EU. De nya bestämmelserna ersätter personuppgiftslagen och skärper kraven på hur företag får behandla dina personuppgifter.

Att du känner dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss är något vi på Sveriges Kommunikatörer värdesätter högt. På sverigeskommunikatorer.se/personuppgifter/ kan du läsa mer om hur vi skyddar och hanterar dina personuppgifter.

Du vet väl också att Sveriges Kommunikatörer har samlat information till dig som behöver veta mer om GDPR. Den informationen hittar du här.

 


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 800 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning. 

Kurs: GDPR för kommunikatören

15 maj 2018Den 25 maj 2018 blir EU:s nya förordning om personuppgifter och dataskydd, GDPR (General Data Protection Regulation), direkt tillämplig som lag i Sverige. Alla företag och organisationer har då att förhålla sig till en skärpt reglering avseende behandling av uppgifter om enskilda individer, med långtgående krav och betydande sanktionsavgifter. Detta utbildningspass ger dig en inblick i regleringen och ger dig verktygen att förbereda din organisation på de krav som kommer att ställas gällande insamling, hantering och dokumentation av personuppgifter. Särskild fokus på kommunikationsintensiva företag.

Läs mer eller anmäl dig till kursen här.

loader
Laddar