Det bästa från WPRF – världens största PR- och kommunikationskonferens

- Ändrad: 29 maj 2018

Den 22 – 24 april ägde World Public Relations Forum (WPRF) rum i Oslo. WPRF är världens största PR- och kommunikationskonferens, och samlar kommunikatörer från byråer och företag världen över. Vi på Sveriges Kommunikatörer var naturligtvis också på plats. Här nedanför har vi samlat intervjuer från konferensen. Du kan bland annat höra Daniel Tisch berätta om framtidens PR-bransch, Anna Rosling om hennes och Gapminders outtröttliga arbete för en mer faktabaserad verklighet, samt Guy Britt som berättar om hur han på IKEA arbetar för att lyckas med internkommunikationen.

Guy Britt om kommunikationsbranschensens stora skifte - internt mer avgörande än externt

Guy Britt, som leder det globala internkommunikationsarbetet hos IKEA Group, menar att kommunikationsbranschen står inför ett stort skifte - dagarna då det som kommuniceras internt stannar internt är över. I intervjun med Sveriges Kommunikatörer berättar han om potentialen i internkommunikation och konsten att kommunicera på ett sätt som väcker engagemang hos medarbetare och intressenter. 

 

Daniel Munslow om kommunikatörens framtid och betydelsen av affärsförståelse för framgångsrik kommunikation

Daniel Munslow har ett globalt perspektiv på PR och kommunikation - han har bland annat arbetat med uppdragsgivare i flera afrikanska länder, Mellanöstern, Europa och Asien. För Sveriges Kommunikatörer berättar han om den viktigaste kompetensen hos framtidens kommunikatörer och betydelsen av affärsförståelse för framgångsrik kommunikation.

 

Daniel Tisch om framtidens PR- och kommunikationsbransch

Hur ser framtidens PR- och kommunikationsbransch ut? Det var frågan i fokus när Sveriges Kommunikatörer träffade Daniel Tisch, vd på Argyle Public Relationships och tidigare styrelseledamot i Global Alliance for Public Relations and Communication Management.

 

Anna Rosling visar vägen mot en faktabaserad verklighet

Anna Rosling Rönnlund var med och grundade Gapminder Foundation 2006 tillsammans med Ola Rosling och hans far Hans Rosling. Syftet var, och är fortfarande, att ge en mer faktabaserad bild av verkligheten. Vi intervjuade Anna Rosling för att höra mer om hennes arbete och utforska kommunikatörens roll i främjandet av en mer faktabaserad verklighet.

 

Anne-Catherine Worth avslöjar sina viktigaste lärdomar från WPRF 2018 och siar om kommunikatörens framtid

Anne-Catherine Worth är kommunikationschef på Novamedia Sverige AB och en av Sveriges Kommunikatörers mentorer. Nedan sammanfattar hon kommunikationsåret hittills, berättar vilka egenskaper som är viktigast för framtidens kommunikatörer och avslöjar sina viktigaste lärdomar från World Public Relations Forum 2018.

 

Anna Björck avslöjar lärdomarna från World Public Relations Forum 2018 och tittar på kommunikationsåret i revy

Anne Björck von Zweigbergk, ansvarig för press och PR på Sandvik Coromant, berättar vad som utmärker kommunikationsåret 2018 och delar sina viktigaste lärdomar från World Public Relations Forum 2018.


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 800 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning. 

loader
Laddar