Kompetensutveckling

För alla Sveriges Kommunikatörers aktiviteter (event, kurser, program och nätverk plus), besök Utbud.

Mer information om våra program och nätverk hittar du i menyn till höger (använder du surfplatta eller mobiltelefon hittar du dem längre ner).


Omvärldsbevakning

Varje tisdag får du vårt nyhetsbrev direkt i din mejlkorg. Vi skriver artiklar som berör kommunikationsbranschen och delar med oss av de senaste trenderna.

Vi stöttar även, och deltar i, olika forskningsprojekt inom strategisk kommunikation. På det sättet är vi med och driver utvecklingen av framgångsrik kommunikation så att våra medlemmar kan bli mer framgångsrika.

I vår podcast lyfter vi fram intressanta personligheter inom kommunikation.

Som medlem i Sveriges Kommunikatörer kan du även ta del av vårt videomagasin


Event

Visste du att vi har över 60 kostnadsfria event varje år för medlemmar? Ta chansen att mingla och nätverka med branschkollegor och ta del av intressanta seminarier, föreläsningar och debatter som berör just dig. 

Vi finns nära dig. Sveriges Kommunikatörer består av nio regionsgrupper som är utspridda över hela landet. Som medlem är du automatiskt ansluten till den region som finns närmast dig, men du är alltid välkommen att delta i träffar på andra orter.


Kurser

Vi har bredden för dig som inte andra har. Välj bland närmare 80 utbildningar, från praktiska kurser inom foto- och film till strategiska kurser inom internkommunikation och ledarskap, samt metodiska kurser inom coachning och förändringsledning. 

5,5 av 6,0 i kundnöjdhet

Vi är stolta över vår kundnöjdhet som mäts efter varje avslutat kurs. Hos oss får du inte bara bredd, utan även hög kvalitet.


Nätverk+

Våra Nätverk Plus ger dig tillfälle till reflektion och kompetensutveckling över en längre period. Tillsammans med andra erfarna kommunikatörer får du tillfälle att diskutera och reflektera över din roll nu och i framtiden.

Nätverken är uppskattade bland deltagarna tack vare balansen mellan inspiration från gästtalare och erfarenhetsutbytet inom gruppen.  


Program

För dig som vill utveckla ditt ledarskap erbjuder vi tre framstående kommunikationsprogram.

Communication Executives Program (CEP) är ett ledarskapsprogram för kommunikatörer i ledande ställning inom näringsliv eller offentlig verksamhet. Programmet har funnits i 19 år och arrangeras tillsammans med SSE Executive Education.

Communication Mentoring Program (CMP) är ett kombinerat mentor- och ledarskapsprogram. Här varvas enskilda mentorsamtal med skräddarsydda seminarier om ledarskap för dig som jobbar med kommunikation.

Mentoring Network är ett Nätverk Plus för chefer inklusive 10 timmars enskilda mentorsamtal.


Medlemskap

 

Kurser

 

Nätverk+

 

Communication Executives Program

 


Digitaliseringen i praktiken

 

Digital Transformation

 


Att kommunicera med hjärnan som partner


 

 

loader
Laddar