Communication Executives Program – CEP

Communication Executives Program, CEP, är ett ledarskapsprogram för kommunikatörer i ledande ställning inom näringsliv eller offentlig verksamhet.

Communication Executives Program, CEP, är inriktat på kunskapsbreddning och fördjupning för kommunikationsarbetet på ledningsnivå. Programmet är utvecklat i samarbete med IFL vid Handelshögskolan i Stockholm. Programmet har kontinuerlig antagning och ges en gång per år. CEP omfattar sex fyradagarsmoduler. Deltagarna bör ingå, eller ha potential att ingå, i sin ledningsgrupp. 

Infografik om CEP 

Videopresentationer – föreläsare under CEP

Sveriges Kommunikatörer har tagit fram videopresentationer av några av programmets uppskattade föreläsare. Klicka på namnen eller spellistan ovan för att se följande presentationer: 

 

Ladda ner material

 

Vem kan gå CEP?

CEP vänder sig till kommunikationschefer och kommunikationsansvariga, som ingår i eller har potential att ingå i en ledningsgrupp i ett företag eller en offentlig verksamhet. Ansökan görs via anmälningsformuläret ovan och är bindande.

Pris

180 000 kronor exkl. moms (internatkostnad tillkommer)

 

Vill du veta mer?

Jesper FalkheimerJesper Falkheimer, programansvarig CEP
E-post: jesper.falkheimer@isk.lu.se
Jesper Falkheimer är professor i strategisk kommunikation vid Lunds universitet. Jesper Falkheimer – Sveriges första professor i strategisk kommunikation (podcast)
Mobil: 072-728 22 14

Nilla Peterson, praktiska frågor
E-post: nilla.peterson@sverigeskommunikatorer.se  
Mobil: 070-5557550

 

 

Nästa start: 6 februari 2018

Anmälan till CEP 2018

Pris 

180 000 kronor exkl. moms 

(internatkostnad tillkommer)

Länk till boka

Broschyr

Mina Misstag – podd från Sveriges Kommunikatörer

”Mina Misstag” är en poddserie där några av Sveriges mest framgångsrika kommunikatörer delar med sig av de gånger då det inte gick som planerat. Alla som intervjuas i Mina Misstag har gått ledarskapsprogrammet Communication Executives Program.

Lyssna

Program

Communication Executives Program (CEP)

Ett ledarskapsprogram för kommunikatörer i ledande ställning inom näringsliv eller offentlig verksamhet.


Communication Mentoring Program (CMP)

Ett kombinerat mentor- och ledarskapsprogram. Här varvas enskilda mentorsamtal med skräddarsydda seminarier om ledarskap för dig som jobbar med kommunikation.


Mentorprogrammet för chefer 

Mentorprogrammet för chefer riktar sig till dig som har flera års erfarenhet som kommunikationschef, presschef eller marknadschef med personalansvar.

loader
Laddar