Mentorprogram inom kommunikation

Sveriges Kommunikatörer har under flera års tid erbjudit ett mentorprogram för kommunikatörer och kommunikationschefer som är redo för nästa steg i karriären.

Mentorprogram för kommunikatörer – CMP

Sveriges Kommunikatörers mentorprogram, Communication Mentoring Program (CMP), är ett kombinerat mentor- och ledarutvecklingsprogram. Här varvas enskilda mentorsamtal med skräddarsydda, inspirerande seminarier inom ledarskap. Programmet vänder sig till dig som har flera års erfarenhet som kommunikatör men ännu inte är chef, till dig som vill öka din förmåga att prestera, bli en starkare ledare och addera ett mervärde till din organisation. Du får kontinuerlig coaching och personlig feedback av din mentor, och ett värdefullt nätverk med de andra som deltar. För mer information, besök Mentorprogrammet – CMP.

Mentorprogrammet för kommunikationschefer

Sveriges Kommunikatörers mentorprogram för chefer riktar sig till dig som vill fördjupa dina kunskaper inom både kommunikation och ledarskap. Likt Mentorprogrammet – CMP, varvas enskilda mentorsamtal med seminarier om ledarskap. Mentorprogrammet för chefer riktar sig till kommunikationschefer, presschefer eller liknande som tillsammans med en erfaren mentor vill utvecklas vidare. Mentorn är i de flesta fall en kommunikationsdirektör. För mer information, besök Mentorprogram för chefer.

loader
Laddar