Utbildningar

Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, program och nätverksträffar inom kommunikation och ledarskap. Nu är hela vårt utbud på distans förutom ett fåtal kurser. Vi kan också skräddarsy kompetensutveckling för ditt team.

 

Kategorier
Visar 42 träffar
On demand

Vässa kommunikationen genom att skapa förståelse för målgruppens behov och drivkrafter. 

On demand

Kommunikation som guidar rätt – lär dig använda nudging i din verksamhet.

On demand

Lär dig att planera och utvärdera kommunikationsinsatser, och koppla dem till de övergripande verksamhetsmålen.

On demand

Lär dig grunderna i att skapa text, video och bild för sociala medier. 

On demand

Design thinking är ett arbetssätt för att driva innovation och kreativ problemlösning tillsammans i interdisciplinära team.

On demand

Webbinarium – planering, aktivering, produktion. Skapa digitala event som lockar tittare, sändningar som engagerar och uppföljande aktiviteter som stärker era relationer. Vi går igenom hur du lägger upp planeringen och hur du genomför ett framgångsrikt...

Vi erbjuder kurser och inspirationsföredrag inom kommunikation som är anpassade för just era behov.

Fler datum
Få platser kvar

Nu kan du producera proffsfilmer i din egen mobiltelefon. Här lär du dig redigera film, sätta grafik och musik samt jobba med undertexter, helt enkelt filma med mobilen. Föredrar du att träffas live istället för på distans? Den 16 december kan du...

Fler datum
Få platser kvar

Alla vill prata om hållbarhet - men hur gör man det på ett trovärdigt sätt? Grunden är att du som kommunikatör förstår din verksamhets hållbarhetsarbete, för att sedan kunna hitta det som gör din hållbarhetsresa relevant och engagerande för din målgrupp...

Fler datum
Få platser kvar

Kommunikation är chefens viktigaste verktyg för att uppnå sina verksamhetsmål tillsammans med sina medarbetare.

Fler datum
Få platser kvar

Mindset och metoder för modernt kommunikationsarbete. 

Fler datum
Få platser kvar

Lär dig grunderna i SEO och SEM Introduktionskurs i hur du bäst optimerar din synlighet på sökmotorerna i både de organiska och betalda sökresultaten.

16 nov

Har du ansvar för att utveckla och optimera potentialen i den interna kommunikationen? Den här kursen ger dig kraft att ta vara på potentialen i den interna kommunikationen och skapa förutsättningar för hela verksamheten att kommunicera bättre.

16 nov

Ta dina coachningskunskaper till nästa nivå! Dags att fräscha upp dina kunskaper kring att coacha i din yrkesroll och bli ännu vassare i kommunikationen.

17 nov
Få platser kvar

Så effektiviserar du ditt arbete och når dina mål med en kommunikationsplan.

Fler datum
Få platser kvar

Utveckla ett coachande förhållningssätt i ditt yrke som kommunikatör. Du får verktygen för att bli en uppskattad utvecklare av chefers och medarbetares kommunikativa förmåga.

Fler datum
Få platser kvar

Lär dig att planera och utvärdera kommunikationsinsatser, och koppla dem till de övergripande verksamhetsmålen.

Fler datum

Vässa kommunikationen genom att skapa förståelse för målgruppens behov och drivkrafter. 

25 nov
Få platser kvar

Så leder du evenemang och samtal med fokus, tydlighet och energi.

25 nov

Hur kan du både bygga en tillitsfull relation och vara kravställare?

Fler datum
Få platser kvar

Kan jag fotografera eller filma under företagets event i Almedalen och lägga ut bilderna på nätet – eller begår jag ett brott? Under halvdagsutbildningen ”Praktisk tillämpning av GDPR för bild, film och sociala medier” reder Advokaten Katarina Ladenfors...

02 dec

Du som vill vidga dina perspektiv och ta nästa steg genom diskussion med andra inom strategisk intern kommunikation – här är den digitala plattformen för dig.

02 dec

Det demokratiska samtalet mellan kommunikatör och journalist – så lyckas du i intervjusituationer.

Fler datum
Få platser kvar

Beteendekommunikation som guidar rätt – lär dig använda nudging i din verksamhet.

Fler datum
Få platser kvar

Att misslyckas med förberedelserna är att förbereda ett misslyckande

Fler datum

Ledarskapet som krävs för ett effektivt förändringsarbete och kommunikationen som får medarbetarna engagerade i förändringsresan. Föredrar du att träffas live istället för på distans? Den 30 november kan du även gå den här kursen på plats i Stockholm...

16 dec

Video skapar engagemang, ökar kundkonvertering och gör kunder mer köpbenägna. Lär dig planera, producera och distribuera digital video för din verksamhet.

19 jan

Tillsammans med andra erfarna kommunikatörer får du tillfälle att diskutera och reflektera över din roll nu och i framtiden. Vi fördjupar oss tillsammans i aktuella ämnen som påverkar vardagen för dig som ansvarar för kommunikationen i din organisation...

20 jan

I vårt mentorprogram får du får kontinuerlig coachning och personlig feedback, och ett värdefullt nätverk för framtiden.

20 jan

Så leder du evenemang och samtal med fokus, tydlighet och energi.

21 jan

Du kommer att lära dig att FÖRSTÅ, FÖRENKLA och FÖRKLARA ekonomisk kommunikation. Såväl internt som externt.

08 feb

Communication Executives Program är vårt mest omfattande program för chefer inom kommunikationsområdet.

09 feb

Här lär du dig viktiga ledarskapsverktyg och metoder för att leda medarbetare på bästa sätt.

17 feb

Vässa dina berättelser och nå bättre resultat. Här djupdyker vi i storytelling och hur du skriver berättelser som berör, engagerar och sticker ut.

17 feb

Skapa de bästa förutsättningarna för att lyckas med videoproduktionen.

18 feb

Få en gedigen inblick i kommunikatörens uppdrag och arbetssätt.

02 mar

”Att få tiden att räcka till”. Det är den enskilt största utmaningen som kommunikatörer upplever när de ska producera video på jobbet. Känner du igen dig? I så fall är den här kursen till dig! 

02 mar

Ska du följa webbdirektivet eller vill du göra tillgänglig video så att så många som möjligt ska kunna ta del av den? Då är detta kursen för dig!

16 mar

Kursen Search Inside Yourself hjälper dig som vill ta nästa steg i ditt självledarskap.

16 mar

Lär dig mer om den mänskliga hjärnan och få verktyg som hjälper dig att kommunicera bättre. En tvådagarskurs i neurokommunikation med insikter från beteendevetenskapen och modern hjärnforskning.

Fler datum

Över 250 kommunikatörer har redan gått kursen “Skriv bättre copy och content”. De ger i genomsnitt betyget 5,3 (!) av 6, och 99 % svarar att de “kommer att rekommendera kursen till andra kommunikatörer”. Nu släpper vi platserna för hösten 2021. Anmäl...

30 mar

Lär dig allt du behöver veta om att producera en framgångsrik podd. Den här kursen ger insikter om hur just du ska höras genom det tilltagande bruset.

loader
Laddar