Utbildningar

Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, program och nätverksträffar inom kommunikation och ledarskap. Nu är hela vårt utbud på distans förutom ett fåtal kurser. Vi kan också skräddarsy kompetensutveckling för ditt team.

 

Kategorier
Visar 43 träffar
Fler datum
Få platser kvar

Att misslyckas med förberedelserna är att förbereda ett misslyckande

Fler datum En person iklädd mörkröd mössa håller upp sin mobiltelefonen och filmar en person med svart hår och gul tröja
Få platser kvar

Nu kan du producera proffsfilmer i din egen mobiltelefon. Här lär du dig redigera film, sätta grafik och musik samt jobba med undertexter, helt enkelt filma med mobilen.

Fler datum Två kvinnor i gråa kläder står med ryggen till och skriver på en vit tavlaoch sk
Få platser kvar

Kommunikation är chefens viktigaste verktyg för att uppnå sina verksamhetsmål tillsammans med sina medarbetare.

Fler datum Ett par händer skriver på en bärbar dator
Få platser kvar

Lär dig att planera och utvärdera kommunikationsinsatser, och koppla dem till de övergripande verksamhetsmålen.

19 jan

Tillsammans med andra erfarna kommunikatörer får du tillfälle att diskutera och reflektera över din roll nu och i framtiden. Vi fördjupar oss tillsammans i aktuella ämnen som påverkar vardagen för dig som ansvarar för kommunikationen i din organisation...

20 jan

I vårt mentorprogram får du får kontinuerlig coachning och personlig feedback, och ett värdefullt nätverk för framtiden.

20 jan
Få platser kvar

Så leder du evenemang och samtal med fokus, tydlighet och energi.

Fler datum
Få platser kvar

Ledarskapet som krävs för ett effektivt förändringsarbete och kommunikationen som får medarbetarna engagerade i förändringsresan. Föredrar du att träffas live istället för på distans? I vår  kan du även gå den här kursen på plats i Stockholm. Läs...

08 feb

Communication Executives Program är vårt mest omfattande program för chefer inom kommunikationsområdet.

09 feb Kvinna iklädd vit skjorta står vid en tavla med post-it-lappar och har sittande publik

Här lär du dig viktiga ledarskapsverktyg och metoder för att leda medarbetare på bästa sätt.

10 feb En kvinna och en man sitter och diskuterar framför en datorskärm

Kan jag fotografera eller filma under företagets event i Almedalen och lägga ut bilderna på nätet – eller begår jag ett brott? Under halvdagsutbildningen ”Praktisk tillämpning av GDPR för bild, film och sociala medier” reder Advokaten Katarina Ladenfors...

Fler datum
Få platser kvar

Utveckla ett coachande förhållningssätt i ditt yrke som kommunikatör. Du får verktygen för att bli en uppskattad utvecklare av chefers och medarbetares kommunikativa förmåga.

16 feb

Mindset och metoder för modernt kommunikationsarbete. 

17 feb En grå vägg med uppsatta post-it-lappar i olika rosa, orange och gula färger

Vässa dina berättelser och nå bättre resultat. Här djupdyker vi i storytelling och hur du skriver berättelser som berör, engagerar och sticker ut.

17 feb

Skapa de bästa förutsättningarna för att lyckas med videoproduktionen.

17 feb

Du som vill vidga dina perspektiv och ta nästa steg genom diskussion med andra inom strategisk intern kommunikation – här är den digitala plattformen för dig.

17 feb

Har du redan upptäckt vilken bra metod coachning är för att hitta egna lösningar och hjälpa andra att se nya perspektiv och vinklingar? Gillar du tankesättet och provat ett och annat verktyg fast det sitter inte riktigt i ryggraden ännu? Kom igång...

18 feb

Få en gedigen inblick i kommunikatörens uppdrag och arbetssätt.

22 feb En hand håller en kompass som har mässigsfärgat lock

Vässa kommunikationen genom att skapa förståelse för målgruppens behov och drivkrafter. 

23 feb Kvinna med rostorange skjorta skriver på post-it-lapp

Så effektiviserar du ditt arbete och når dina mål med en kommunikationsplan.

24 feb

Ledarskapet som krävs för ett effektivt förändringsarbete och kommunikationen som får medarbetarna engagerade i förändringsresan. Är du intresserad av att gå kursen på distans istället? Här hittar du alla kurstillfällen för distanskursen.

02 mar

”Att få tiden att räcka till”. Det är den enskilt största utmaningen som kommunikatörer upplever när de ska producera video på jobbet. Känner du igen dig? I så fall är den här kursen till dig! 

02 mar

Ska du följa webbdirektivet eller vill du göra tillgänglig video så att så många som möjligt ska kunna ta del av den? Då är detta kursen för dig!

08 mar

Alla vill prata om hållbarhet - men hur gör man det på ett trovärdigt sätt? Grunden är att du som kommunikatör förstår din verksamhets hållbarhetsarbete, för att sedan kunna hitta det som gör din hållbarhetsresa relevant och engagerande för din målgrupp...

Fler datum En person med mörkgrön tröja stödjer sin underarm på träfärgat bord, skriver i ett block och på en laptop

Är du en av de 350 kloka som redan gått kursen “Skriv bättre copy och content” med Mattias Åkerberg? Nu har du världens chans att ta nästa kliv i ditt skrivande, att återupptäcka skrivlusten och håva in nya kunskaper om att skriva nyhetsbrev, läsvärda...

11 mar

Du kommer att lära dig att förstå, förenkla och förklara ekonomisk kommunikation. Såväl internt som externt.

15 mar

Video skapar engagemang, ökar kundkonvertering och gör kunder mer köpbenägna. Lär dig planera, producera och distribuera digital video för din verksamhet.

16 mar

Kursen Search Inside Yourself hjälper dig som vill ta nästa steg i ditt självledarskap.

16 mar

Lär dig mer om den mänskliga hjärnan och få verktyg som hjälper dig att kommunicera bättre. En tvådagarskurs i neurokommunikation med insikter från beteendevetenskapen och modern hjärnforskning.

22 mar Långhårig kvinna står upp och talar framför sittande publik

Har du ansvar för att utveckla och optimera potentialen i den interna kommunikationen? Den här kursen ger dig kraft att ta vara på potentialen i den interna kommunikationen och skapa förutsättningar för hela verksamheten att kommunicera bättre.

Fler datum En person i blå skjorta sitter och arbetar vid sin dator

Över 250 kommunikatörer har redan gått kursen “Skriv bättre copy och content”. De ger i genomsnitt betyget 5,3 (!) av 6, och 99 % svarar att de “kommer att rekommendera kursen till andra kommunikatörer”. Nu släpper vi platserna för hösten 2021. Anmäl...

30 mar

Lär dig allt du behöver veta om att producera en framgångsrik podd. Den här kursen ger insikter om hur just du ska höras genom det tilltagande bruset.

06 apr Ett par gestikulerande händer på ett mörkbrunt bord

Beteendekommunikation som guidar rätt – lär dig använda nudging i din verksamhet.

28 apr

Den här kursen går nu på distans! Vi har ställt om till digitala utbildningar under 2020. Här hittar du denna kurs på distans. Kursen går också att läsa som on demand. Då läser du i egen takt under fyra veckor, med hjälp av inspelade föreläsningar...

05 maj

Lär dig grunderna i SEO och SEM Introduktionskurs i hur du bäst optimerar din synlighet på sökmotorerna i både de organiska och betalda sökresultaten.

11 maj

Här lär du dig viktiga ledarskapsverktyg och metoder för att leda medarbetare på bästa sätt.

On demand En hand håller en kompass som har mässigsfärgat lock

Vässa kommunikationen genom att skapa förståelse för målgruppens behov och drivkrafter. 

On demand Ett par gestikulerande händer på ett mörkbrunt bord

Kommunikation som guidar rätt – lär dig använda nudging i din verksamhet.

On demand Ett par händer skriver på en bärbar dator

Lär dig att planera och utvärdera kommunikationsinsatser, och koppla dem till de övergripande verksamhetsmålen.

On demand

Lär dig grunderna i att skapa text, video och bild för sociala medier. 

On demand En transparent glödlampa hålls upp mot en rosaskimrande himmel

Design thinking är ett arbetssätt för att driva innovation och kreativ problemlösning tillsammans i interdisciplinära team.

On demand

Webbinarium – planering, aktivering, produktion. Skapa digitala event som lockar tittare, sändningar som engagerar och uppföljande aktiviteter som stärker era relationer. Vi går igenom hur du lägger upp planeringen och hur du genomför ett framgångsrikt...

Vi erbjuder kurser och inspirationsföredrag inom kommunikation som är anpassade för just era behov.

loader
Laddar