Utbildningar

Med anledning av Coronaviruset genomför vi för närvarande inga utbildningar eller nätverk under mars och april. Här kan du hålla dig uppdaterad och få svar på vanliga frågor.

Sveriges Kommunikatörer erbjuder utbildningar inom kommunikation och ledarskap. Vi skräddarsyr också kompetensutveckling för företag och offentliga verksamheter.

 

Kategorier
Visar 42 träffar
Fler datum strategisk intern kommunikation 770x360
Få platser kvar

NYA AKTUELLA DATUM KOMMER INOM KORT. Har du ansvar för att utveckla och optimera potentialen i den interna kommunikationen? Missa i så fall inte den här kursen.

Fler datum leda moten online
Få platser kvar

Lär du dig viktiga verktyg, metoder och spelregler för att leda möten online på bästa sätt. Den här kursen är live online.

Fler datum kundresan som verktyg 770x360
Få platser kvar

Vässa kommunikationen genom att skapa förståelse för målgruppens behov och drivkrafter. 

16 apr natverk strategisk kommunikation 770x360

NYA AKTUELLA DATUM KOMMER INOM KORT. Det här nätverket är för dig som arbetar med strategiska kommunikationsfrågor, som kommunikationsstrateg, kommunikationsansvarig eller motsvarande. Vi eftersträvar en blandning av deltagare från olika typer av ...

16 apr vardeskapande intern 770x360

NYA AKTUELLA DATUM KOMMER INOM KORT. Kan man mäta sina kommunikationsprocesser? Svaret är ja. Med kursen Värdeskapande intern kommunikation får du verktygen du behöver.

Fler datum matning 770x360

NYA AKTUELLA DATUM KOMMER INOM KORT. Lär dig mäta effekten av kommunikationsaktiviteter online och offline.

16 apr design thinkinh 770x360

NYA AKTUELLA DATUM KOMMER INOM KORT. Lär dig arbetsprocessen för design thinking och börja skapa tjänster av kommunikation.

20 apr bringing finance 770x360

Förbättra din förmåga att kommunicera finansiella konsekvenser av händelser och beslut genom att använda bekanta och begripliga privatekonomiska resonemang som referensram.

21 apr coachande kommunikation 770x360

NYA AKTUELLA DATUM KOMMER INOM KORT.

21 apr googleads 770x360

NYA AKTUELLA DATUM KOMMER INOM KORT.Lär dig möjligheterna med annonseringsplattformen Google Ads och analysverktyget Google Analytics. I denna introduktionskurs får du konkreta tips varvat med teori om hur du optimerar, mäter och analysera din digitala...

22 apr bli moderator 770x360
Få platser kvar

NYA AKTUELLA DATUM KOMMER INOM KORT. Så leder du evenemang och samtal med fokus, tydlighet och energi.

22 apr filma med mobilen 770x360

NYA AKTUELLA DATUM KOMMER INOM KORT. Video skapar engagemang, ökar kundkonvertering och gör kunder mer köpbenägna. Lär dig planera, producera och distribuera digital video för din verksamhet.

28 apr natvark internkommunikation 770px

NYA AKTUELLA DATUM KOMMER INOM KORT. Det här nätverket är för dig som arbetar med interna kommunikationsfrågor. Nätverket kombinerar erfarenhetsutbyte i gruppen med inspirerande föredrag av experter inom ert gemensamma område.

05 maj filma sociala medier 770x360

NYA AKTUELLA DATUM KOMMER INOM KORT. Bootcamp för mobilfilmare, fördjupningskurs. Här får du allt du behöver för att kunna producera proffsfilm för sociala medier.

05 maj skriv battre copy 770px
Få platser kvar

Läsaren har rätt att inte läsa. Så hur skriver man för att bli läst och få folk att agera? I den här kursen lär du dig att skriva säljande och hjälpande texter som får läsaren att köpa och göra alldeles rätt.

06 maj salongen 770px

Vår nya workshopserie Salongen passar dig som har en ledande roll, behöver vara uppdaterad på aktuella trender och som vill reflektera över innehållet tillsammans med branschkollegor. fortsätter Salongen med tre effektiva föreläsningar och samtal

07 maj modern storytelling 770x360

NYA AKTUELLA DATUM KOMMER INOM KORT. Vässa dina berättelser och nå bättre resultat. Här djupdyker vi i storytelling och hur du skriver berättelser som berör, engagerar och sticker ut.

11 maj strategisk intern chef 770x360

NYA AKTUELLA DATUM KOMMER INOM KORT.Hur kan den interna kommunikationen användas för att ta sig an de utmaningar din organisation står inför? Kursen ”Strategisk intern kommunikation för kommunikationschefer” ger dig metoder och verktyg för att utveckla...

12 maj innehallsproduktion 770x360

NYA AKTUELLA DATUM KOMMER INOM KORT. Lär dig grunderna i att skapa text, video, poddradio och bild för digitala kanaler.

13 maj att leda utan att vara chef 770x360px

NYA AKTUELLA DATUM KOMMER INOM KORT. Här lär du dig viktiga ledarskapsverktyg och metoder för att leda medarbetare på bästa sätt.

13 maj grundkursen 770x360

NYA AKTUELLA DATUM KOMMER INOM KORT. Få en gedigen inblick i kommunikatörens uppdrag och arbetssätt - allt från vad som krävs i rollen som kommunikatör till hur du bäst strukturerar ditt arbete med kommunikationsfrågor.

13 maj natvark kommunikationsansvariga 770px

Våra unika nätverk kombinerar erfarenhetsutbyte, gemensamt lärande och inspiration från framstående experter. Du bygger långsiktiga relationer med deltagarna och en nätverksledare planerar innehållet och säkerställer givande diskussioner.

19 maj seo sem

Så kan du synas i och optimera betalda och organiska sökresultat på sökmotorer som Google och Bing. 

26 maj kommunicera med hjarnan 770x360

Lär dig mer om den mänskliga hjärnan och få verktyg som hjälper dig att kommunicera bättre. En tvådagarskurs i neurokommunikation med insikter från beteendevetenskapen och modern hjärnforskning.

27 maj kundresan som verktyg 770x360

Vässa kommunikationen genom att skapa förståelse för målgruppens behov och drivkrafter.

27 maj gdpr 770x360

Kan jag fotografera eller filma under företagets event i Almedalen och lägga ut bilderna på nätet – eller begår jag ett brott? Under halvdagsutbildningen ”Praktisk tillämpning av GDPR för bild, film och sociala medier” reder Advokaten Katarina Ladenfors...

27 maj natverk seniora kommunikationschefer 770px

Vårt nätverk för seniora kommunikationschefer är till för dig som behöver resonera och reflektera kring aktuella ämnen och utmaningar med andra och därmed skapa gemensamt lärande. Ni är själva experterna och blir guidade av en erfaren nätverksledare...

28 maj nudging 770x360

En liten knuff i rätt riktning – så kan du använda metoden nudging för beteendeförändring i din verksamhet.

02 jun retorisk paverkan 770x360

Lär dig hur vi människor fungerar och hur du formulerar dig så att du ökar ditt budskaps genomslagskraft.

21 aug natvark internkommunikation 770px

Det här nätverket är för dig som arbetar med interna kommunikationsfrågor. Nätverket kombinerar erfarenhetsutbyte i gruppen med inspirerande föredrag av experter inom ert gemensamma område.

03 sep natvark strategisk kommunikation 770px

Det här nätverket är för dig som arbetar med strategiska kommunikationsfrågor. Gästföreläsare till det här nätverket anpassas efter gruppens önskade diskussionsämnen.

04 sep natvark strategisk kommunikation 770px

Det här nätverket är för dig som arbetar med strategiska kommunikationsfrågor. Gästföreläsare till det här nätverket anpassas efter gruppens önskade diskussionsämnen.

11 sep natvark kommunikationsansvariga 770px

Det här nätverket är för dig som arbetar med frågor som rör dig som Kommunikationsansvarig. Du bygger dessutom långsiktiga relationer med personer som står inför samma utmaningar som du har.

15 sep skriv battre copy 770px

Läsaren har rätt att inte läsa. Så hur skriver man för att bli läst och få folk att agera? I den här kursen lär du dig att skriva säljande och hjälpande texter som får läsaren att köpa och göra alldeles rätt. 

17 sep forandringsledning 770px

Få kunskap och verktyg för att förstå, planera och leda de förflyttningar som behövs i din organisation.   

06 okt communication mentoring 770x360

I vårt mentorprogram får du får kontinuerlig coachning och personlig feedback, och ett värdefullt nätverk för framtiden.

07 okt ratt fokus i styrelsearbetet 770px

Förstå hur du kan bedriva ett gott styrelsearbete med fokus på och med hjälp av kommunikation.

08 okt mediarelationer 770x360

Det demokratiska samtalet mellan kommunikatör och journalist – så lyckas du i intervjusituationer.

08 okt law 775x360

Kommunikatörens strategiska roll och förutsättningar inom högskolan .

15 okt kommunikationsplanering 770x360

Lär dig hur en kommunikationsplan kan hjälpa dig att arbeta effektivare, kommunicera tydligare och snabbare nå dina mål.

22 okt search inside 770x360

Kursen Search Inside Yourself hjälper dig som vill ta nästa steg i ditt självledarskap.

16 feb communication executives 770x360

Communication Executives Program är vårt mest omfattande program för chefer inom kommunikationsområdet.

loader
Laddar