*Distanskursen Mät effekten av din kommunikation

Introduktion och beskrivning Den här kursen är för kommunikatörer som vill öka såväl sin egen som sitt teams effektivitet och maximera värdet av era resurser. Du får lära dig att arbeta datadrivet på riktigt med hjälp av smarta ramverk och processer som hjälper dig att både planera och utvärdera arbetet. Praktiska verktyg för att automatisera rapporteringen till interna eller externa nyckelpersoner gör det lätt och enkelt att följa den datadrivna arbetsprocessen. Efter utbildningen har du god förståelse för mätmetoder, mätverktyg och mätpunkter för kanaler både online och offline. Du vet både vad du kan och bör mäta hur du sätter upp din egen mätplan, anpassad för just din organisation - oavsett om det är ett företag, en myndighet eller ideell organisation. Du kommer att lära dig Verktygen för att komma igång med ett datadrivet arbetssätt Hur du med mätning motverkar stuprörsorganisationer Exempel och inspiration från olika typer av organisationer Praktisk kunskap, mallar och verktyg för att sätta och följa upp mål i din verksamhet   Kursledare Lisa Walder är en mångsidig digital strateg med bakgrund inom webbanalys och produktutveckling, bland annat från Aftonbladet. Hon har flera års erfarenhet av digitala kommunikationsbyråer, bland annat som Head of Digital Analytics på Diplomat Communications. Lisa är digital strateg på Maniola Studios.   För vem passar kursen? Kursen passar dig som är kommunikatör eller chef inom kommunikation och vill kunna mäta effekten av det arbete du och ditt team och organisation utför.   Så fungerar distanskursen Kursen genomförs online vid ett visst tillfälle, precis som en fysisk kurs. Med moderna och interaktiva verktyg kan man ställa frågor och diskutera i grupp. Tidsåtgången är angiven ovan i texten. Kursledaren finns med under hela den utsatta kurstiden. Du behöver ha en bra uppkoppling med din dator och du deltar via ett digitalt verktyg med ljud, bild och webkamera. Länk för att kunna delta i det digitala mötesrummet kommer att skickas till dig i god tid innan kursstart. Pauser och eget arbete ingår i den angivna tiden av kurstillfället. Vad behöver du? Du behöver ha minst ett års yrkesverksamhet inom kommunikation och grundläggande kunskap om vanliga termer och begrepp inom ämnet.

Introduktion och beskrivning

Den här kursen är för kommunikatörer som vill öka såväl sin egen som sitt teams effektivitet och maximera värdet av era resurser. Du får lära dig att arbeta datadrivet på riktigt med hjälp av smarta ramverk och processer som hjälper dig att både planera och utvärdera arbetet. Praktiska verktyg för att automatisera rapporteringen till interna eller externa nyckelpersoner gör det lätt och enkelt att följa den datadrivna arbetsprocessen.


Efter utbildningen har du god förståelse för mätmetoder, mätverktyg och mätpunkter för kanaler både online och offline. Du vet både vad du kan och bör mäta hur du sätter upp din egen mätplan, anpassad för just din organisation - oavsett om det är ett företag, en myndighet eller ideell organisation.


Du kommer att lära dig

  • Verktygen för att komma igång med ett datadrivet arbetssätt
  • Hur du med mätning motverkar stuprörsorganisationer
  • Exempel och inspiration från olika typer av organisationer
  • Praktisk kunskap, mallar och verktyg för att sätta och följa upp mål i din verksamhet

 

Kursledare

Lisa Walder är en mångsidig digital strateg med bakgrund inom webbanalys och produktutveckling, bland annat från Aftonbladet. Hon har flera års erfarenhet av digitala kommunikationsbyråer, bland annat som Head of Digital Analytics på Diplomat Communications. Lisa är digital strateg på Maniola Studios.

 

För vem passar kursen?

Kursen passar dig som är kommunikatör eller chef inom kommunikation och vill kunna mäta effekten av det arbete du och ditt team och organisation utför.

 

Så fungerar distanskursen

  • Kursen genomförs online vid ett visst tillfälle, precis som en fysisk kurs.
  • Med moderna och interaktiva verktyg kan man ställa frågor och diskutera i grupp.
  • Tidsåtgången är angiven ovan i texten.
  • Kursledaren finns med under hela den utsatta kurstiden.
  • Du behöver ha en bra uppkoppling med din dator och du deltar via ett digitalt verktyg med ljud, bild och webkamera. Länk för att kunna delta i det digitala mötesrummet kommer att skickas till dig i god tid innan kursstart.
  • Pauser och eget arbete ingår i den angivna tiden av kurstillfället.


Vad behöver du?

Du behöver ha minst ett års yrkesverksamhet inom kommunikation och grundläggande kunskap om vanliga termer och begrepp inom ämnet.

 

Se webbinariet om mätning

Få ett smakprov på vad du kommer att lära dig i kursen. Titta på webbinariet direkt på Youtube. 

VÄLJ STARTDATUM FÖR KURSTILLFÄLLE

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar