SALONGEN - So you think you can lead?

Vår nya workshopserie Salongen passar dig som har en ledande roll, behöver vara uppdaterad på aktuella trender och som vill reflektera över innehållet tillsammans med branschkollegor.

Introduktion och beskrivning

Under 2020 fortsätter Salongen med tre effektiva föreläsningar och samtal som ger dig överblick och insikter inom aktuella områden. Case och områden presenteras under ledning av duktiga föreläsare och workshopledare. Häng med oss på Salongen under våren 2020!

 

För vem passar Salongen?

Workshopserien passar dig som är chef eller har en ledande roll inom din organisation. 

 

22 januari 2020.  So you think you can lead?

Det har förmodligen aldrig varit så svårt att vara chef och ledare som det är idag. Det traditionella ledarskapet fungerar inte längre och vi har inte landat i ett nytt ledarskap som passar den nya, ständigt föränderliga verkligheten. Många ledare hittar inga långsiktiga verktyg för högre engagemang, effektivitet och innovation. Ska det inte räcka med platta organisationer, ett schysst ledarskap och generösa friskvårdsbidrag? Den moderna tiden kräver helt nya saker av ledare och frågorna vi måste besvara är många:

  • Vad står i vägen för ett framgångsrikt ledarskap?
  • Hur når man sin fulla ledarskapspotential?
  • Hur kombinerar man verksamhets- och affärsutveckling med det goda ledarskapet?

Idag krävs att chefer och ledare lär sig hur de kan arbeta med ledarskap från insidan. Därför har Mindfulness Intelligence™ (MQ) utvecklats. Långt utöver mindfulness based stress reduction (MBSR) och Emotional Intelligence (EQ) visar MQ steg för steg hur vi kan nå vår fulla ledarskapspotential genom så kallad ”superhuman vetenskap”.

Linda Björk bor i New York och verkar internationellt som föreläsare, ledarskapscoach och är grundare till intelligenssystemet för ledare Mindfulness Intelligence™ (MQ). Linda var tidigare VD i 10 år för den kreativa byrån Amore i Stockholm och New York, där de mottog flertalet utmärkelser under hennes ledning, bland annat Årets Byrå i Sverige 2009. Linda blev känd som en pionjär inom mind training som VD och har författat den populära boken för ledarskapsutveckling ”INNER BUSINESS Training Your Mind for Leadership Success.” 

Är du intresserade av hela workshopserien med tre tillfällen. Kika här och anmäl dig till alla tre.

 

Skräddarsy din utbildning till hela teamet

Du vet väl att vi kan hålla utbildningar och workshops hos er och kompetensutveckla hela teamet på en gång? Kursen anpassas då efter era unika behov och förutsättningar. Vi gör även helt skräddarsydda utbildningar på uppdrag av våra kunder. Kontakta gärna Nilla Peterson så berättar vi mer, eller läs mer här.

VÄLJ STARTDATUM FÖR KURSTILLFÄLLE

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar