salongen 770px

SALONGEN - Artificiell intelligens och Smart Data - hur kliver man på tåget

Vår nya workshopserie Salongen passar dig som har en ledande roll, behöver vara uppdaterad på aktuella trender och som vill reflektera över innehållet tillsammans med branschkollegor. fortsätter Salongen med tre effektiva föreläsningar och samtal

Introduktion och beskrivning

Under 2020 fortsätter Salongen med tre effektiva föreläsningar och samtal som ger dig överblick och insikter inom aktuella områden. Case och områden presenteras under ledning av duktiga föreläsare och workshopledare. Häng med oss på Salongen under våren 2020!

 

För vem passar Salongen?

Workshopserien passar dig som är chef eller har en ledande roll inom din organisation. 

 

Artificiell intelligens och Smart Data - hur kliver man på tåget? 


Vissa påstår att Big Data och AI kan lyfta kommunikation och konceptutveckling till en nivå bortom det vi visste var möjligt. Idag läggs stora investeringar på att utveckla system och kompetens för att förverkliga denna vision. Frågan är om det överhuvudtaget går att använda Big data och AI för att lösa riktigt komplexa problem. 

Peter Majanen kommer att visa på exempel, resultat, analyser samt diskussioner kring den utveckling vi har framför oss. Några av de punkter som Peter kommer att lyfta upp är:

  • Big data och AI
  • Big data och framtiden
  • Megatrender fångade i AI-analys
  • Kommunikation och AI
  • Att skapa med hjälp av Big Data och AI
  • Det vi inte visste att vi inte visste - Agnoslogy och Big data
  • Etik, värderingar och Big Data
  • Att implementera Big Data och AI

Peter Majanen är VD på strategiföretaget Quattroporte. Han har tidigare arbetat bl a som forskningschef på Demoskop och Director på Kreab. Peter under de senaste 25 år arbetat i många strategiprojekt inom exempelvis framtidens stad, boende, handel och bank. Han är expert på värderingsutveckling samhället, big data och trendprognoser. Assistant Prof. National Institute of design, India, 2007-2015.

Är du intresserade av hela workshopserien med tre tillfällen. Kika här och anmäl dig till alla tre.

 

Skräddarsy din utbildning till hela teamet

Du vet väl att vi kan hålla utbildningar och workshops hos er och kompetensutveckla hela teamet på en gång? Kursen anpassas då efter era unika behov och förutsättningar. Vi gör även helt skräddarsydda utbildningar på uppdrag av våra kunder. Kontakta gärna Nilla Peterson så berättar vi mer, eller läs mer här.

VÄLJ STARTDATUM FÖR KURSTILLFÄLLE
loader
Laddar