Salongen - Bygg kultur för lärande och innovation

Salongen är ett workshopformat med korta och effektiva föreläsningar och samtal som ger dig en överblick och insikter inom aktuella områden. Bygg kultur för lärande och innovation handlar om att framtidssäkra sin företagskultur.

Är du kommunikationschef i eller kommunikatör i ledande befattning och vill uppdatera dig inom aktuella trender och få nya insikter. Då kan Salongen passa dig!

Omvärlden förändras i snabb takt. Vi ser snabba förändringar i samhället och världen, ny teknik prövas, nya organisationsformer börjar etableras. Hinner du med att ta del av det som sker? Hur håller du dig uppdaterad?

Introduktion och beskrivning

Under två timmar möter du andra ledande kommunikatörer som får utveckla och diskutera dagens tema under ledning av duktiga föreläsare och workshopledare. Höstens tema och områden ligger inom organisation och organisering, hur vi anpassar oss till den nya tekniken och en innovativ kultur. Häng med oss på Salongen under hösten 2019.

 

Salongen nr 3:

Bygg kultur för lärande och innovation

Världen rör sig fortare och fortare – gör du det som krävs för att hinna med?

Att bygga en företagskultur som främjar lärande och innovation är inte bara nyttigt för dagens ledare – det är nödvändigt. Genom att stärka sina medarbetare, ge dem hjälpmedel att utforska sin egen och andras fulla potential och uppmana dem till att testa nya arbetssätt bygger man en företagskultur som inte bara fungerar idag, utan i framtiden också.

 

Workshopledare

Lisa Lindström är koncern-VD och medgrundare till design och innovationsbyrån Doberman, med kontor i både Stockholm och New York. UnderLisas ledning har Doberman tagit emot flertalet designutmärkelser, utsetts till Sveriges bästa arbetsplats och kvalificerats som ett gasellföretag. Hon är känd för sina oortodoxa innovationsmetoder och unika perspektiv på såväl kundupplevelser som organisationsutveckling. Lisa är en av Sveriges starkaste röster inom innovativ företagsamhet och samhällspåverkan och har blivit utsedd till en av näringslivets mäktigaste kvinnor. Utöver hennes roll som koncern-vd på Doberman, är hon också styrelseordförande för Utbildningsradion och Swedish Design Awards.

 

För vem passar workshopen?

Salongen passar dig som är kommunikationschef eller har en annan ledande roll inom din organisation. 

VÄLJ STARTDATUM FÖR KURSTILLFÄLLE

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Nilla Peterson

Vill du veta mer?

Undrar du om utbildningen är rätt för dig eller vill du diskutera din kompetensutveckling? Då är du välkommen att höra av dig till Nilla Peterson, utvecklingschef. Tfn: +46 70 555 75 50 Mejladress: nilla.peterson@svkom.se

Nilla Peterson

Vill du veta mer?

Undrar du om utbildningen är rätt för dig eller vill du diskutera din kompetensutveckling? Då är du välkommen att höra av dig till Nilla Peterson, utvecklingschef. Tfn: +46 70 555 75 50 Mejladress: nilla.peterson@svkom.se

Vanliga frågor om våra kurser

Vad gäller om jag behöver avboka mig?

Var hittar jag projektplatsen?

  • En vecka innan kursstart öppnar projektplatsen på Mina sidor, där du kan se programmet. 
  • Dagen efter kursstart finns dokument att hämta på projektplatsen.  

När får jag medlemsrabatt?

  • Medlemskap i Sveriges Kommunikatörer är individuella. För att få rabatt på en kurs behöver du vara medlem.
  • Rabatt gäller inte automatiskt om din arbetsgivare är företagspartner, utan endast om du har ett individuellt medlemskap. 

Var hittar jag alla bokningsvillkor?

  • Du hittar våra bokningsvillkor här
loader
Laddar