SALONGEN - När känslan gör jobbet – Scandic Hotels employer branding

Vår nya workshopserie Salongen passar dig som har en ledande roll, behöver vara uppdaterad på aktuella trender och som vill reflektera över innehållet tillsammans med branschkollegor.

Introduktion och beskrivning

Under 2020 fortsätter Salongen med tre effektiva föreläsningar och samtal som ger dig överblick och insikter inom aktuella områden. Case och områden presenteras under ledning av duktiga föreläsare och workshopledare. Häng med oss på Salongen under våren 2020!

 

För vem passar Salongen?

Workshopserien passar dig som är chef eller har en ledande roll inom din organisation. 

När känslan gör jobbet – Scandic Hotels starka casestudie inom employer branding


Siri Wikander, tidigare Director of People Growth, om hur Scandic gör för att öka stolthet och engagemang med en helt ny budskapsplattform med ursprung från den interna kulturen. Genom sanna historier som väcker känslor som skratt, igenkänning och gemenskap ökar chansen att nå ända ut både internt och externt. Målet är att nå både medarbetare, kandidater och gäster med ett budskap som verkligen speglar kulturen på Scandic.

Siri Wikander är tidigare Director of People Growth på Scandic Hotels, Nordens största hotellkedja med över 18 000 medarbetare och närmare 300 hotell. Siri har lång erfarenhet av HR, organisationsutveckling och branding både från börsnoterade företag som Scandic & Axfood men också från start-ups and scale-ups. Siri är en efterfrågad föreläsare och expert på digital transformation


Skräddarsy din utbildning till hela teamet

Du vet väl att vi kan hålla utbildningar och workshops hos er och kompetensutveckla hela teamet på en gång? Kursen anpassas då efter era unika behov och förutsättningar. Vi gör även helt skräddarsydda utbildningar på uppdrag av våra kunder. Kontakta gärna Nilla Peterson så berättar vi mer, eller läs mer här.

VÄLJ STARTDATUM FÖR KURSTILLFÄLLE

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar