Utveckla ditt självledarskap och bli en bättre ledare - SIY, hybrid

Förbättra din förmåga att leda dig själv och andra

Det forskningsbaserade 2-dagars programmet Search Inside Yourself föddes och utvecklades på Google 2012. Det har sedan dess inte bara erövrat Silicon Valley och utan även stora delar av världen. Sveriges kommunikatörer är ensam om att regelbundet erbjuda programmet i Sverige, på plats och online. I vår genomför vi den i hybridförmat, första träffen genomförs fysiskt i Stockholm och övriga på distans

 

Kursen ger dig

  • förståelse för hur din hjärna fungerar - inte minst när du blir triggad, och hur det påverkar dina känslor, tankar, reaktioner och beteenden - dina emotionella förmågor
  • insikter i hur dina emotionella förmågor påverkar hur du leder dig själva och andra
  • kunskap och erfarenhet av hur mindfulness-övningar (mental träning) hjälper dig att hålla balansen även i utmanande situationer.
  • verktyg för att motivera dig själv i situationer när du tvivlar på dig själv eller känner rädsla för att misslyckas
  • inblick i vad empati är och hur det kan påverkar dig och andra
  • verktyg för att föra svåra samtal
  • hitta din inneboende motivation och glädje.

Skapandet och framtagandet av Search Inside Yourself (SIY) samlade världens experter i neurovetenskap, emotionell intelligens, positiv psykologi och mindfulness från lärosäten som bland annat Stanford University i Kalifornien, Texas University, University of Wisconsin, Sorbonne i Paris och Max Planck Society i Berlin. 

 

Sagt om Search Inside Yourself

"Programmet gav mig omedelbart energi. Jag fick också med mig verktyg för att hantera olika svåra och utmanande situationer."

"Kursen fick mig att börja fundera på hur jag interagerar med andra människor och gav idéer om hur jag vill vara som ledare, förälder, partner och vän. Den gav mig också mod till att tillåta mig drömma om hur jag skulle vilja att mitt liv såg ut."

"Lärde mig massor om mig själv genom att jag kunde förstå hur vår hjärna fungerar. Jag fick insikter som hjälper mig mycket i mitt dagliga liv." 

"Måste erkänna att jag var väldigt skeptisk till att vi skulle jobba med mindfulness. Jag tror att kanske flera i gruppen också var ovana. Men efter att vi gjort några få övningarnas satte vi oss alla helt naturligt med händerna i knät, sträckte på ryggen, blundade och följde med i till exempel meditationerna. Det kändes snabbt väldigt naturligt." 

Jag uppskattade mycket alla övningar som vi fick göra med alla andra i gruppen. Tyckte det var spännande att höra hur de såg på saker och ting. Blev väldigt förvånad hur snabbt vi började dela saker med varandra. Ett slag tillit som infann sig snabbt och som inspirerades av kursens upplägg, tror jag."

" Jag fann ett fantastiskt lugn."

Samtliga citat är tagna från kursutvärderingar av Search Inside Yourself-program genomförda 2020-2021.

VÄLJ STARTDATUM FÖR KURSTILLFÄLLE

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

Vill du veta mer?

Undrar du om kursen är rätt för dig eller vill du diskutera din kompetensutveckling? Då är du välkommen att höra av dig till Emma Ekenberg, Kurs- och nätverksansvarig. Mejl: Emma.Ekenberg@svkom.se. Tel: 0735 963 309

Emma Ekenberg

Emma Ekenberg

Vill du veta mer?

Undrar du om kursen är rätt för dig eller vill du diskutera din kompetensutveckling? Då är du välkommen att höra av dig till Emma Ekenberg, Kurs- och nätverksansvarig. Mejl: Emma.Ekenberg@svkom.se. Tel: 0735 963 309

loader
Laddar