Nätverk Digital användarupplevelse

I det här nätverket får du möjlighet att reflektera, omvärldsbevaka och utvecklas i din karriär tillsammans med andra kommunikationskollegor med intresse för den digitala användarupplevelsen. Nätverket genomförs på distans.

Du som vill vidga dina perspektiv och ta nästa steg genom interaktion med andra inom samma kompetensområde – här är plattformen för dig. Nätverket är ett forum för erfarenhetsutbyte och gemensamt lärande, där deltagarna tillsammans sätter agendan genom att identifiera relevanta ämnesområden och frågeställningar.

Du knyter dessutom långsiktiga band med kunniga personer som kan komma att bidra till din utveckling långt efter nätverkets slut. Emellanåt bjuds gäster in för att ge ytterligare perspektiv till diskussioner och erfarenhetsutbyte.

Vi fördjupar oss tillsammans i aktuella ämnen som påverkar vardagen i ditt professionella liv – allt från målgruppsarbete och kanaler till ny teknologi, och inte minst beteendedesign och hur vi människor fungerar.

 

Varför gå med i ett nätverk?

 • Ta del av ovärderliga tips och diskussioner helt utifrån just dina utmaningar.
 • Få ett vidgat perspektiv av branschen, framtidsscenarion och hantering av dessa.
 • Genom att ta del av andras erfarenheter kan du både lära av misstag och få insiktsfulla råd.
 • Nätverket blir en språngbräda för att förstå, hantera och medvetet utveckla din roll.
 • Bolla tidiga idéer för att värdera potentiella konsekvenser med experter på området.
 • Få förståelse för hur andra agerar i praktiken och inspel till din egen verksamhet.

 

Nätverksledare

Petronella Barvaeus är digital strateg med mångårig erfarenhet av att jobba med resultatorienterad kommunikation för både myndigheter, nystartade techbolag och välkända varumärken i en rad olika branscher. Hon är en regelbundet anlitad föreläsare, kursledare och moderator inom digital kommunikation och innovation. Petronella är medgrundare till Maniola Studios.

 

För vem passar nätverket?

Det här nätverket är för dig som arbetar med digital kommunikation och digitala användarupplevelser – och vill bli ännu bättre inom ditt kunskapsområde.

Sveriges Kommunikatörers nätverk är ett unikt koncept där kompetensökning, personlig utveckling, erfarenhetsutbyte och omvärldsbevakning tillsammans bygger en stabil och hållbar utvecklingsprocess.

Medlemmarna kommer från olika typer av verksamheter för att skapa en givande bredd av erfarenheter, men begränsas till 12 deltagare för att behålla träffarna personliga och fokuserade.

 

Datum

Varje tillfälle sker mellan klockan 09.00-11.30. Vi bekräftar start för nätverket när minst 10 personer är anmälda.

 

Så fungerar digitala nätverk

 • Nätverksträffarna genomförs online vid sex tillfällen under året.
 • Tidsåtgången är 2 ½ timme per tillfälle.
 • Nätverksledaren faciliterar träffarna för att främja dialog och erfarenhetsutbyte.
 • Du deltar via ett digitalt verktyg med ljud, bild och webbkamera.
 • Du behöver ha en bra uppkoppling, och gärna hörlurar för att få en bättre ljudupplevelse.
 • Länken för att kunna delta i det digitala mötesrummet kommer att skickas till dig i god tid innan start.
VÄLJ STARTDATUM FÖR KURSTILLFÄLLE

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Vill du veta mer?

Undrar du om kursen är rätt för dig eller vill du diskutera din kompetensutveckling? Då är du välkommen att höra av dig till EvaHanna Wittrin, utbildningschef. Tfn: +46 722 871 871 Mejladress: evahanna.wittrin@svkom.se

EvaHanna Wittrin

EvaHanna Wittrin

Vill du veta mer?

Undrar du om kursen är rätt för dig eller vill du diskutera din kompetensutveckling? Då är du välkommen att höra av dig till EvaHanna Wittrin, utbildningschef. Tfn: +46 722 871 871 Mejladress: evahanna.wittrin@svkom.se

loader
Laddar