Nätverk Kommunikationsansvarig

Introduktion och beskrivning Genom att vara med i ett nätverk får du möjlighet att diskutera projekt, idéer och vägval med personer som står inför samma utmaningar som du har. Du bygger dessutom långsiktiga relationer som bidrar till din utveckling under hela yrkeskarriären. Våra nätverk kombinerar erfarenhetsutbyte i gruppen med inspirerande föredrag av experter inom ert gemensamma område. Nätverket består av en liten grupp på max 15 personer vilket bidrar till dynamik och trygghet. Ni träffas gemensamt vid sex tillfällen och mellan omgångarna förekommer hemuppgifter designade för att skapa givande diskussioner och bidra till din utveckling.   Nätverksledare Nätverket leds av Martina Brandt, grupp- och ledarutvecklare, facilitator och partner och senior consultant på Brightness Executive Search. Martina har mångårig erfarenhet av marknadsföring, professionella möten och relationsbyggande nätverk och är programansvarig för Sveriges Kommunikatörers mentorprogram samt ansvarig för nätverket för kommunikationsansvariga. Martina brinner för det personliga ledarskapet och har genomgått flera ledarutbildningar, bland annat kommunikation & ledarskap hos Dale Carnegie och senast organisationspsykologi hos Risling & Partners.   För vem passar nätverket? Det här nätverket är för dig som arbetar med frågor som rör dig som Kommunikationsansvarig.   Gästföreläsare  Gästföreläsare till det här nätverket anpassas efter gruppens önskade diskussionsämnen. Inbjudna gäster hösten 2020 - våren 2021 är: Anna Erhardt, rådgivare och seniorkonsult på Reformklubben, tidigare bland annat kommunikationschef på Röda Korset. Emma Månsson, kommunikationschef Sweco Sverige AB. Mathias Westphal, tillväxtstrateg och partner på Maniola Studios, tidigare bland annat marknadsdirektör för Absolut Vodka. Anne Hallsenius, kommunikationschef på Psykologförbundet. Gabriella Ringvall, förändringsledare och konsult &Thebrain AB, tidigare bland annat kommunikationsstrateg på SÄPO. Malou Sjörin, kommunikations- och hållbarhetsdirektör SBAB.   Datum Observera att ändringar i tid och datum kan förekomma. Varje tillfälle sker mellan klockan 09:00 och 12:00. Vi bekräftar start för nätverket när minst 12 personer är anmälda. 

Introduktion och beskrivning

Genom att vara med i ett nätverk får du möjlighet att diskutera projekt, idéer och vägval med personer som står inför samma utmaningar som du har. Du bygger dessutom långsiktiga relationer som bidrar till din utveckling under hela yrkeskarriären.

Våra nätverk kombinerar erfarenhetsutbyte i gruppen med inspirerande föredrag av experter inom ert gemensamma område. Nätverket består av en liten grupp på max 15 personer vilket bidrar till dynamik och trygghet. Ni träffas gemensamt vid sex tillfällen och mellan omgångarna förekommer hemuppgifter designade för att skapa givande diskussioner och bidra till din utveckling.

 

Nätverksledare

Nätverket leds av Martina Brandt, grupp- och ledarutvecklare, facilitator och partner och senior consultant på Brightness Executive Search. Martina har mångårig erfarenhet av marknadsföring, professionella möten och relationsbyggande nätverk och är programansvarig för Sveriges Kommunikatörers mentorprogram samt ansvarig för nätverket för kommunikationsansvariga. Martina brinner för det personliga ledarskapet och har genomgått flera ledarutbildningar, bland annat kommunikation & ledarskap hos Dale Carnegie och senast organisationspsykologi hos Risling & Partners.

 

För vem passar nätverket?

Det här nätverket är för dig som arbetar med frågor som rör dig som Kommunikationsansvarig.

 

Gästföreläsare 

Gästföreläsare till det här nätverket anpassas efter gruppens önskade diskussionsämnen.

Inbjudna gäster hösten 2020 - våren 2021 är:

  • Anna Erhardt, rådgivare och seniorkonsult på Reformklubben, tidigare bland annat kommunikationschef på Röda Korset.
  • Emma Månsson, kommunikationschef Sweco Sverige AB.
  • Mathias Westphal, tillväxtstrateg och partner på Maniola Studios, tidigare bland annat marknadsdirektör för Absolut Vodka.
  • Anne Hallsenius, kommunikationschef på Psykologförbundet.
  • Gabriella Ringvall, förändringsledare och konsult &Thebrain AB, tidigare bland annat kommunikationsstrateg på SÄPO.
  • Malou Sjörin, kommunikations- och hållbarhetsdirektör SBAB.

 

Datum

Observera att ändringar i tid och datum kan förekomma. Varje tillfälle sker mellan klockan 09:00 och 12:00. Vi bekräftar start för nätverket när minst 12 personer är anmälda. 

VÄLJ STARTDATUM FÖR KURSTILLFÄLLE

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar