natvark kommunikationsansvariga 770px

Nätverk Kommunikationsansvarig

Våra unika nätverk kombinerar erfarenhetsutbyte, gemensamt lärande och inspiration från framstående experter. Du bygger långsiktiga relationer med deltagarna och en nätverksledare planerar innehållet och säkerställer givande diskussioner.

Introduktion och beskrivning

Genom att vara med i ett nätverk får du möjlighet att diskutera projekt, idéer och vägval med personer som står inför samma utmaningar som du har. Du bygger dessutom långsiktiga relationer som bidrar till din utveckling under hela yrkeskarriären.
Våra nätverk kombinerar erfarenhetsutbyte i gruppen med inspirerande föredrag av experter inom ert gemensamma område. Nätverket består av en liten grupp på max 15 personer vilket bidrar till dynamik och trygghet. Ni träffas gemensamt vid sex tillfällen och mellan omgångarna förekommer hemuppgifter designade för att skapa givande diskussioner och bidra till din utveckling.

 

Nätverksledare

Nätverket leds av Martina Brandt, grupp- och ledarutvecklare, facilitator och partner och senior consultant på Brightness Executive Search. Martina har mångårig erfarenhet av marknadsföring, professionella möten och relationsbyggande nätverk och är programansvarig för Sveriges Kommunikatörers mentorprogram samt ansvarig för nätverket för kommunikationsansvariga. Martina brinner för det personliga ledarskapet och har genomgått flera ledarutbildningar, bland annat kommunikation & ledarskap hos Dale Carnegie och senast organisationspsykologi hos Risling & Partners.

 

För vem passar nätverket?

Det här nätverket är för dig som arbetar med frågor som rör dig som Kommunikationsansvarig.

 

Gästföreläsare (anpassas efter aktivitetens upplägg)

Gästföreläsare till det här nätverket anpassas efter gruppens önskade diskussionsämnen. Några exempel på gäster som deltagit på tidigare nätverk:

  • Kristina Stuttenheim, kommunikationsdirektör, Systembolaget
  • Malin Nordén, Postnord
  • Andreas Jerat, kommunikationschef, Svenska Spel
  • Eva Rosman, kommunikationsansvarig, Slussen

 

Datum

Observera att ändringar i tid och datum kan förekomma. Varje tillfälle sker mellan klockan 09:00 och 12:00. Vi bekräftar start för nätverket när minst 12 personer är anmälda. 

DISKUSSIONSPUNKTER

Den nya GIG-ekonomin

  • Hur påverkar den oss som kommunikatörer?

 

Vilka branscher behöver kommunikatörer?

  • Hur utvecklas vår roll?

 

Ämnen i samråd med nätverksdeltagare

Fler diskussionsämnen tillkommer i samråd med nätverksgruppen deltagare när vi har startat. 

VÄLJ STARTDATUM FÖR KURSTILLFÄLLE

Vill du veta mer?

Undrar du om kursen är rätt för dig eller vill du diskutera din kompetensutveckling? Då är du välkommen att höra av dig till EvaHanna Wittrin, utbildningsansvarig. Tfn: +46 722 871 871 Mejladress: evahanna.wittrin@svkom.se

EvaHanna Wittrin

EvaHanna Wittrin

Vill du veta mer?

Undrar du om kursen är rätt för dig eller vill du diskutera din kompetensutveckling? Då är du välkommen att höra av dig till EvaHanna Wittrin, utbildningsansvarig. Tfn: +46 722 871 871 Mejladress: evahanna.wittrin@svkom.se

loader
Laddar