Nätverk Kommunikationsansvariga

Reflektera, omvärldsbevaka och utvecklas tillsammans med andra kommunikationsansvariga som vill utvecklas i karriären. Nätverket genomförs på distans.

Du som vill vidga dina perspektiv och ta nästa steg genom diskussion med andra kommunikatörer inom samma kompetensområde – här är plattformen för dig. Nätverket är ett forum för erfarenhetsutbyte och gemensamt lärande inom det unika uppdrag du som kommunikationsansvarig har.

Fokus ligger på att omsätta de senaste rönen kring vad som driver framgång, utveckling och samverkan människor emellan. På en framtida arbetsmarknad gäller det att hålla sig ajour med vad som händer i omvärlden och göra sig själv intressant för både nuvarande och framtida arbetsgivare. Nätverkande blir därför allt viktigare i arbetslivet

Tillsammans med andra erfarna kommunikatörer får du tillfälle att diskutera och reflektera över din roll nu och i framtiden. Vi fördjupar oss tillsammans i aktuella ämnen som påverkar vardagen för dig som ansvarar för kommunikationen i din organisation. I tidigare grupper har vi diskuterat allt från digitalisering, organisation och ledarskap. Den personliga utvecklingen är alltid i fokus.

 

Varför gå med i ett nätverk?

 • Ta del av ovärdeliga tips och diskussioner helt utifrån just dina utmaningar.
 • Få ett vidgat perspektiv av branschen, framtidsscenarion och hantering av dessa.
 • Genom att ta del av andras erfarenheter kan du både lära av misstag och få insiktsfulla råd.
 • Nätverket blir en språngbräda för att förstå, hantera och medvetet utveckla din roll.
 • Bolla tidiga idéer för att värdera potentiella konsekvenser med experter på området.
 • Få förståelse för hur andra agerar i praktiken och inspel till din egen verksamhet.
 • Få inspiration, nya idéer och perspektiv som utvecklar dig i din yrkesroll.

 

Nätverksledare

Martina Brandt är idag verksam som seniorkonsult på Brightness Executive Search. Hon är diplomerad coach och facilitator och har mångårig erfarenhet av marknadsföring, professionella möten och relationsbyggande nätverk. Martina är sedan 2012 även programansvarig för Sveriges Kommunikatörers mentorprogram. Hon brinner för det personliga ledarskapet och har genomgått flera ledarutbildningar, bland annat kommunikation & ledarskap hos Dale Carnegie och senast organisationspsykologi hos Risling & Partners.

 

För vem passar nätverket?

Det här nätverket är för dig som arbetat flera år inom kommunikationsområdet och som idag ansvarar för hela eller delar av kommunikationen inom din organisation. Du har troligen inte personalansvar men möjligen är du den enda kommunikatören.

 

Sveriges Kommunikatörers nätverk är ett unikt koncept där kompetensökning, personlig utveckling, erfarenhetsutbyte och omvärldsbevakning tillsammans bygger en stabil och hållbar utvecklingsprocess. Du knyter dessutom långsiktiga band med kunniga människor som fortsätter att bidra till din utveckling långt efter nätverkets slut.

Nätverket genomförs digitalt vid sex tillfällen under 2 ½ timme vardera. Medlemmarna kommer från olika typer av verksamheter för att skapa en givande bredd av erfarenheter, men begränsas till 10 deltagare för att bibehålla träffarna personliga och fokuserade.

 

Datum

Ändring i datum kan förekomma. Varje tillfälle sker mellan klockan 09.30-12.00. Vi bekräftar start för nätverket när minst 8 personer är anmälda.

Så fungerar digitala nätverk

 • Nätverksträffarna genomförs online vid sex tillfällen under året.
 • Tidsåtgången är 2 ½ timme per tillfälle.
 • Nätverksledaren faciliterar träffarna för att främja dialog och erfarenhetsutbyte.
 • Du deltar via ett digitalt verktyg med ljud, bild och webbkamera.
 • Du behöver ha en bra uppkoppling, och gärna hörlurar för att få en bättre ljudupplevelse.
 • Länken för att kunna delta i det digitala mötesrummet kommer att skickas till dig i god tid innan start.
VÄLJ STARTDATUM FÖR KURSTILLFÄLLE

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Vill du veta mer?

Undrar du om kursen är rätt för dig eller vill du diskutera din kompetensutveckling? Då är du välkommen att höra av dig till EvaHanna Wittrin, utbildningschef. Tfn: +46 722 871 871 Mejladress: evahanna.wittrin@svkom.se

EvaHanna Wittrin

EvaHanna Wittrin

Vill du veta mer?

Undrar du om kursen är rätt för dig eller vill du diskutera din kompetensutveckling? Då är du välkommen att höra av dig till EvaHanna Wittrin, utbildningschef. Tfn: +46 722 871 871 Mejladress: evahanna.wittrin@svkom.se

loader
Laddar