Nätverk Strategisk kommunikation - Stockholm

Introduktion och beskrivning Genom att vara med i ett nätverk får du möjlighet att diskutera projekt, idéer och vägval med personer som står inför samma utmaningar som du har eftersom nätverket är roll och/eller ämnesspecifikt. Du bygger dessutom långsiktiga relationer som bidrar till din utveckling under hela yrkeskarriären. Våra nätverk kombinerar erfarenhetsutbyte i gruppen med inspirerande föredrag av experter inom ert gemensamma område. Nätverket består av en liten grupp på max 15 personer vilket bidrar till dynamik och trygghet. Ni träffas gemensamt vid det första och sista av de sex tillfällena, de fyra träffarna däremellan sker via en digital plattform. Mellan träffarna förekommer hemuppgifter designade för att skapa givande diskussioner och bidra till din utveckling. Nätverk Strategisk kommunikation finns i flera orter. Se utbildning för att hitta ett som passar dig.   Nätverksledare Nätverket leds av Ann Jönsson Lindström som arbetar med att coacha chefer och hjälpa dem att utveckla ett modernt ledarskap som bygger på samtal och dialog. Hon har över 20 års erfarenhet som informationsdirektör, vd och styrelseledamot i företag som Sydkraft, Telia, Digital Equipment, Posten, Torget och Jeeves. Ann leder även kurser inom coaching.   För vem passar nätverket? Det här nätverket är för dig som arbetar med strategiska kommunikationsfrågor.   Gästföreläsare (anpassas efter aktivitetens upplägg) Gästföreläsare till det här nätverket anpassas efter gruppens önskade diskussionsämnen. Några exempel på gäster som deltagit på tidigare nätverk: Hanna Brogren , generalsekreterare Sveriges Kommunikatörer ger sin senaste omvärldsspaning kring strategisk kommunikation och roller att ta. Mats Heide - professor i strategisk kommunikation. "Doing things right eller doing the right thing”, om värdeskapande, om vetenskapsfilosofi och dess betydelse för kommunikationens status, om servicemöten (medarbetares möte med kunder/medborgare/brukare) och om mätning av kommunikation. Malou Sjörin, kommunikationsdirektör SBAB kring möjligheter och utmaningar kring att arbeta strategiskt med kommunikation i olika organisationer.   Datum Observera att ändringar i tid och datum kan förekomma. Varje tillfälle sker mellan klockan 13:00 och 16:00. Vi bekräftar start för nätverket när minst 12 personer är anmälda.   Så fungerar distanstillfällena Nätverksträffen genomförs online vid 2-5 träffen, samma tider som den fysiska nätverksträffen. Med moderna och interaktiva verktyg kan man ställa frågor och diskutera i grupp. Tidsåtgången är samma oavsett digital eller fysisk närvaro. Nätverksledaren finns med under hela den utsatta tiden. Du behöver ha en bra uppkoppling med din dator och du deltar via ett digitalt verktyg med ljud, bild och webkamera. Länk för att kunna delta i det digitala mötesrummet kommer att skickas till dig i god tid innan Nätverksstart. Pauser ingår i den angivna tiden av nätverkstillfället.

Introduktion och beskrivning

Genom att vara med i ett nätverk får du möjlighet att diskutera projekt, idéer och vägval med personer som står inför samma utmaningar som du har eftersom nätverket är roll och/eller ämnesspecifikt. Du bygger dessutom långsiktiga relationer som bidrar till din utveckling under hela yrkeskarriären.

Våra nätverk kombinerar erfarenhetsutbyte i gruppen med inspirerande föredrag av experter inom ert gemensamma område. Nätverket består av en liten grupp på max 15 personer vilket bidrar till dynamik och trygghet. Ni träffas gemensamt vid det första och sista av de sex tillfällena, de fyra träffarna däremellan sker via en digital plattform. Mellan träffarna förekommer hemuppgifter designade för att skapa givande diskussioner och bidra till din utveckling.


Nätverk Strategisk kommunikation finns i flera orter. Se utbildning för att hitta ett som passar dig.

 

Nätverksledare

Nätverket leds av Ann Jönsson Lindström som arbetar med att coacha chefer och hjälpa dem att utveckla ett modernt ledarskap som bygger på samtal och dialog. Hon har över 20 års erfarenhet som informationsdirektör, vd och styrelseledamot i företag som Sydkraft, Telia, Digital Equipment, Posten, Torget och Jeeves. Ann leder även kurser inom coaching.

 

För vem passar nätverket?

Det här nätverket är för dig som arbetar med strategiska kommunikationsfrågor.

 

Gästföreläsare (anpassas efter aktivitetens upplägg)

Gästföreläsare till det här nätverket anpassas efter gruppens önskade diskussionsämnen. Några exempel på gäster som deltagit på tidigare nätverk:

  • Hanna Brogren , generalsekreterare Sveriges Kommunikatörer ger sin senaste omvärldsspaning kring strategisk kommunikation och roller att ta.
  • Mats Heide - professor i strategisk kommunikation. "Doing things right eller doing the right thing”, om värdeskapande, om vetenskapsfilosofi och dess betydelse för kommunikationens status, om servicemöten (medarbetares möte med kunder/medborgare/brukare) och om mätning av kommunikation.
  • Malou Sjörin, kommunikationsdirektör SBAB kring möjligheter och utmaningar kring att arbeta strategiskt med kommunikation i olika organisationer.

 

Datum

Observera att ändringar i tid och datum kan förekomma. Varje tillfälle sker mellan klockan 13:00 och 16:00. Vi bekräftar start för nätverket när minst 12 personer är anmälda.

 

Så fungerar distanstillfällena

  • Nätverksträffen genomförs online vid 2-5 träffen, samma tider som den fysiska nätverksträffen.
  • Med moderna och interaktiva verktyg kan man ställa frågor och diskutera i grupp.
  • Tidsåtgången är samma oavsett digital eller fysisk närvaro.
  • Nätverksledaren finns med under hela den utsatta tiden.
  • Du behöver ha en bra uppkoppling med din dator och du deltar via ett digitalt verktyg med ljud, bild och webkamera. Länk för att kunna delta i det digitala mötesrummet kommer att skickas till dig i god tid innan Nätverksstart.
  • Pauser ingår i den angivna tiden av nätverkstillfället.
VÄLJ STARTDATUM FÖR KURSTILLFÄLLE

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar