Nätverk Strategisk kommunikation

Reflektera, omvärldsbevaka och utvecklas tillsammans med andra kunniga inom strategisk kommunikation i det här digitala nätverket.

Du som vill vidga dina perspektiv och ta nästa steg genom diskussion med andra kommunikatörer inom samma kompetensområde – här är plattformen för dig. Nätverket är ett forum för erfarenhetsutbyte och gemensamt lärande i det unika uppdrag du har inom strategisk kommunikation. Fokus ligger på att omsätta de senaste rönen kring vad som driver framgång, utveckling och samverkan människor emellan. 

Tillsammans med andra erfarna kommunikatörer får du tillfälle att diskutera och reflektera över din roll nu och i framtiden. Vi fördjupar oss tillsammans i aktuella ämnen som påverkar vardagen för dig – allt från målgruppsarbete till ny teknologi.

Nätverket sätter tillsammans agendan genom att identifiera relevanta ämnesområden och frågeställningar för den specifika gruppen. Emellanåt bjuds gäster in för att ge ytterligare perspektiv till diskussioner och erfarenhetsutbyte.

 

Varför gå med i ett nätverk?

 • Ta del av ovärdeliga tips och diskussioner helt utifrån just dina utmaningar.
 • Få ett vidgat perspektiv av branschen, framtidsscenarion och hantering av dessa.
 • Genom att ta del av andras erfarenheter kan du både lära av misstag och få insiktsfulla råd.
 • Nätverket blir en språngbräda för att förstå, hantera och medvetet utveckla din roll.
 • Bolla tidiga idéer för att värdera potentiella konsekvenser med experter på området.
 • Få förståelse för hur andra agerar i praktiken och inspel till din egen verksamhet.

 

Nätverksledare

Nätverket leds av Ann Jönsson Lindström som arbetar med att coacha chefer och hjälpa dem att utveckla ett modernt ledarskap som bygger på samtal och dialog. Hon har över 20 års erfarenhet som informationsdirektör, vd och styrelseledamot i företag som Sydkraft, Telia, Digital Equipment, Posten, Torget och Jeeves. Ann leder även kurser inom coaching.

 

För vem passar nätverket?

Det här nätverket är för dig som arbetar med strategiska kommunikationsfrågor och vill bli ännu bättre inom ditt kunskapsområde.

Sveriges Kommunikatörers nätverk är ett unikt koncept där kompetensökning, personlig utveckling, erfarenhetsutbyte och omvärldsbevakning tillsammans bygger en stabil och hållbar utvecklingsprocess. Du knyter dessutom långsiktiga band med kunniga människor som fortsätter att bidra till din utveckling långt efter nätverkets slut.

Nätverket genomförs digitalt vid sex tillfällen under 2 ½ timme vardera. Medlemmarna kommer från olika typer av verksamheter för att skapa en givande bredd av erfarenheter, men begränsas till 10 deltagare för att behålla träffarna personliga och fokuserade.

 

Datum

Ändring i datum kan förekomma. Varje tillfälle sker mellan klockan 08:0-11.00. Vi bekräftar start för nätverket när minst 10 personer är anmälda.

 

Så fungerar digitala nätverk

 • Nätverksträffarna genomförs online vid sex tillfällen under året.
 • Tidsåtgången är 2 ½ timme per tillfälle.
 • Nätverksledaren faciliterar träffarna för att främja dialog och erfarenhetsutbyte.
 • Du deltar via ett digitalt verktyg med ljud, bild och webbkamera.
 • Du behöver ha en bra uppkoppling, och gärna hörlurar för att få en bättre ljudupplevelse.
 • Länken för att kunna delta i det digitala mötesrummet kommer att skickas till dig i god tid innan start.
VÄLJ STARTDATUM FÖR KURSTILLFÄLLE

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Intresseanmälan är inte bindande.

Vill du veta mer?

Undrar du om kursen är rätt för dig eller vill du diskutera din kompetensutveckling? Då är du välkommen att höra av dig till EvaHanna Wittrin, kompetensutvecklingschef. Tfn: +46 722 871 871 Mejladress: evahanna.wittrin@svkom.se

EvaHanna Wittrin

EvaHanna Wittrin

Vill du veta mer?

Undrar du om kursen är rätt för dig eller vill du diskutera din kompetensutveckling? Då är du välkommen att höra av dig till EvaHanna Wittrin, kompetensutvecklingschef. Tfn: +46 722 871 871 Mejladress: evahanna.wittrin@svkom.se

loader
Laddar