Communication Executives Program – technology, business and leadership

Nu kan du ansöka till vårt managementprogram Communication Executives Program - technology, business and leadership, med start i september 2023. Läs mer om programmet och gör din intresseanmälan här.

Beskrivning

Vi befinner oss just nu i det som brukar kallas för den fjärde industriella revolutionen, som drivs av digitalisering och ny teknik. Detta skapar nya förhållningssätt, förutsättningar, utmaningar och möjligheter för både industrier, tjänsteföretag och offentlig sektor. Med stora organisatoriska förändringar ställs nya krav på innovation, kreativitet, nya affärsmodeller och inte minst kommunikativt ledarskap. Därför har vi tagit fram managementprogrammet Communication Executives Program – technology, business and leadership, som kombinerar teknologisk utveckling, affärsutveckling, kommunikation och ledarskap i ett och samma program. 

Programmet är ett samarbete mellan Sveriges Kommunikatörer och KTH Executive School, som med sin kompetens och inriktning på den transformation som pågår och på den roll ny teknik har i omvandlingen bidrar med nya insikter och perspektiv för framtidens ledare.


Under 2021 har vi tillsammans med experter och ledare inom kommunikation och KTH Executive School diskuterat och utvecklat ett program med framåtblick och stor flexibilitet. Programmet innebär en kombination av teknologisk utveckling, innovation, ledarskap och kommunikation. Vi är säkra på att den kunskap som fås kommer att bidra till en djupare förståelse för de förutsättningar och möjligheter som finns i att utveckla den egna affären och verksamheten
Marie Lindström, kommunikationsdirektör SKR och Jacob Broberg, Senior Vice President Investor Relations & Communications Electrolux Professional. Båda är medlemmar i Sveriges Kommunikatörers styrelse

 

Se webbinarium

 

Kursens innehåll och upplägg

Programmet pågår under ett år och omfattar fyra moduler:

  • Modul 1: Teknologi som driver förändring och transformerar samhället
  • Modul 2: Innovation och ledarskap i förändring
  • Modul 3: Affärs- och verksamhetsutveckling
  • Modul 4: Hållbart varumärke – förtroende och engagemang

Klicka här för att läsa mer om modulernas innehåll och vad du kommer att lära dig


För vem passar kursen? 

Vill du öka din förståelse och kompetens inom teknologi, affärsutveckling, ledarskap och kommunikation och ligga i framkant inom digital utveckling? Då är det här programmet för dig!

Här kan du läsa mer om det här är rätt program för dig

 

 

 


Programavgift

Pris för hela programmet: 160 000 SEK ex moms
Pris enskild modul: 50 000 SEK ex moms
Internatkostnad tillkommer


Plats

Kämpastens kursgård,
Kämpastensvägen 17, Sigtuna

Har du frågor eller vill ansöka?

Kontakta oss idag! Du kan antingen fylla i formuläret här eller mejla oss direkt. Därefter kontaktar vi dig för uppföljning inom några dagar. Ansökan blir bindande först när du fyllt i vår ansökningsblankett, som skickas separat via mejl, och den blivit godkänd av oss. 

Sista anmälningsdagen är 2023-08-25

Kontakta mig

EvaHanna, profilbild, beskuren.png

EvaHanna Wittrin, Kompetensutvecklingschef
Telefon: 072 -2871871
E-post: evahanna.wittrin@svkom.se

VÄLJ STARTDATUM FÖR KURSTILLFÄLLE
loader
Laddar