Communication Mentoring Program - Våren 2017

7 HELDAGSKURSER
10 TIMMAR MED MENTOR
I STOCKHOLM
MARTINA BRANDT MED FLERA


Hur vill du utvecklas som kommunikatör? Är det chef du vill bli? Eller kanske specialist inom digitala kanaler? Eller vet du inte alls vilket som är ditt nästa steg?

Sveriges Kommunikatörers mentorprogram, Communication Mentoring Program (CMP), är ett kombinerat mentor- och ledarutvecklingsprogram. Här varvas enskilda mentorsamtal med skräddarsydda, inspirerande seminarier inom ledarskap. Programmet vänder sig till dig som har flera års erfarenhet som kommunikatör men ännu inte är chef, till dig som vill öka din förmåga att prestera, bli en starkare ledare och addera ett mervärde till din organisation. Du får kontinuerlig coaching och personlig feedback av din mentor, samt ett värdefullt nätverk med de andra som deltar.

Mod och självförtroende krävs för att klara av de snabbt föränderliga arbetsförhållanden som kommunikatören utsätts för. För att bli en övertygande kommunikatör behöver du vara tydlig med vad du kan och vill. En mentor kan hjälpa dig att se din personliga utveckling med nya ögon och ge dig förutsättningar till att kliva fram och ta nästa steg i din karriär. I mentorsamtalen får du möjlighet att stanna upp och reflektera.

I god tid före programmets start vill vi att du skickar in ditt CV och några rader om dina tankar kring din personliga karriärutveckling. Vi matchar sedan din profil mot passande mentor. Vi tar gärna emot önskemål om en specifik mentor men kan inte lova att vi tillgodoser det. Under seminariepass 3 får du vet vilken mentor du tilldelats. Alla våra mentorer är noga utvalda av oss, har en gedigen erfarenhet inom både kommunikationsområdet och av ledarskap.

Begränsat till 20 adepter

Till skillnad från många andra ledarutbildningar tar vi emot maximalt 20 adepter per omgång för att kunna hålla en hög kvalitet med bra gruppdynamik under seminariedagarna.

Datum för programmet

6 april – Introduktionsseminarium "Ta nästa steg"
7 april – Det kommunikativa uttrycksfulla ledarskapet
20 april –Ledarskap och kommunikation i organisationen
18 - 19 maj – Det behovsanpassade ledarskapet
24 augusti – Att leda idéutveckling
21 september – Avslut – föreläsning, gästföreläsare och diplomering

Utöver dessa tider träffar du din mentor 10 timmar vid cirka 7 tillfällen. Det ingår även ett antal reflektionsuppgifter som du förväntas göra mellan träffarna.

Var?

Vi träffas i personliga och inspirerande lokaler hos Lundqvist och Lindqvist vid Klara Strand alldeles när Centralstationen. God ekologisk lunch och fika ingår alltid. Kom ihåg att anmäla i god tid om du har speciella matallergier.

Mer information

Memo Hussein
Affärsansvarig Communication Mentoring Program 
Mobil: 072-252 80 73 
memo.hussein@sverigeskommunikatorer.se


 

 

Programansvarig

Martina Brandt

Martina Brandt, grupp- och ledarutvecklare, facilitator och sedan årskiftet 2017 organisationskonsult i eget bolag. Hon är även nätverksledare för Sveriges Kommunikatörers nätverk för kommunikationsansvariga och har mångårig erfarenhet av marknadsföring, professionella möten och relationsbyggande nätverk. Martina brinner för det personliga ledarskapet och har genomgått flera ledarutbildningar, bland annat kommunikation & ledarskap hos Dale Carnegie och senast organisationspsykologi hos Risling & Partners.

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar