Sommarmingel med SÄPOS kommunikationschef

Få platser kvar

Med en placering på Resumés lista över näringslivets 150 superkommunikatörer hör Mark Vadasz till en av landets bästa kommunikatörer. Kanske har han också ett av de svåraste jobben en kommunikatör kan ha – att vara kommunikationschef på Säkerhetspolisen.

En terrorist har genomfört ett dåd på Drottninggatan i Stockholm, på andra sidan östersjön pågår rysk krigsplanläggning, terrorhotnivån ligger på en förhöjd nivå, polariseringen i samhället ökar och desinformationskampanjer riktas mot Sverige.

Mark Vadasz har ett tufft jobb som kommunikationschef. Han är ansvarig för all extern och intern kommunikation på Säkerhetspolisen, vars uppdrag är att förebygga den grövsta brottsligheten, skydda den centrala statsledningen och den svenska demokratin.

Samtidigt som kraven ökar på att SÄPO ska bli en mer öppen organisation, är verksamheten omgiven av mycket hemlighetsmakeri.

Mark Vadasz har tidigare varit presschef på Vattenfall, PR-chef på ett av Telias bolag och informationschef på SJ – där han hyllades för sitt arbete med att vända den negativa mediebilden av bolaget. Vi kommer att få lära oss mer om vad Säkerhetspolisen gör, hur de arbetar och förstås varför och hur de kommunicerar. 

 

Hålltider för kvällen:

* 16.30 - 17.30 - Registrering och mingel 

* 17.30 - 18.00 - Mark Vadasz

* 18.00 - 19.00 - Tid för frågor och därefter fortsatt mingel 


Sveriges Kommunikatörer bjuder på bubbel och snittar. 

Varmt välkommen! 

 

För att enkelt hålla dig uppdaterad om kommande evenemang nära dig - följ gärna Sveriges Kommunikatörer Jönköping på facebook

Information

Datum & tid

07 jun 2017 07 jun 2017 , kl. 16:30 – 19:00

Plats

Grand Hotel Jönköping

Hovrättstorget 1

Ort

Jönköping

Medlemspris

0 kr exkl. moms

(Ordinarie pris: 200 kr exkl. moms)

Sista datum för anmälan

07 juni 2017

Kom ihåg bekräftelsen

När du bokar dig till någon av Sveriges Kommunikatörers aktiviteter får du alltid ett mejl som bekräftar att din bokning är mottagen. Du kan även se dina kommande aktiviteter under "Min sida". 

Om du inte fått något bekräftelsemejl (eller inte kan se dina kommande aktiviteter under "Min sida"), är din bokning inte genomförd. För att få hjälp, se vår FAQ eller kontakta någon av Sveriges Kommunikatörers medarbetare.

Kontakt 

Faktureringsuppgifter och bokningsvillkor

Kom ihåg att alltid kolla vilka bokningsvillkor som gäller. Vid lokala evenemang tar Sveriges Kommunikatörer ut en no show-avgift på 300 kronor om du avbokar dig senare än 24 timmar innan aktiviteten. Du behöver därför alltid ange dina faktureringsuppgifter, även när evenemanget är kostnadsfritt. 

Observera att det för kurser och program finns särskilda bokningsvillkor, se länken nedan.

Bokningsvillkor

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar