Modern storytelling - vässa dina berättelser och nå bättre resultat

 

1 DAG 
20 FEBRUARI
I STOCKHOLM

ULRIKA NYBÄCK

 

”Jag fick med mig nytänkande och inspiration. En kreativ boost för att fortsätta jobba med Storytelling på hemmaplan”.

”Kursledaren har en fantastisk förmåga att förmedla kunskap på ett inspirerande och engagerande sätt”.

”Mixen av inspiration, teori och att få jobba med konkreta uppgifter i grupp och individuellt var mest värdefullt för mig”.

”De kreativa inslagen, övningen för att få igång flow och kreativitet. Att få bolla upplägg och stories med kursledaren och andra kursdeltagare live”.

”Upplägget i sin helhet med teori och övningar som omfattade allt från strategi, målgrupp och storytelling”.

”Mest värdefullt för mig var konkreta verktyg som går snabbt att implementera i vardagen. Bra att få jobba på jobbrelaterade case redan under kursen”.
Röster från deltagare som gått Modern storytelling 2018

 

 ”Fängslande berättelser väcker känslor och framkallar bilder, vilket gör att människor minns ditt budskap bättre. Skickliga storytellers skapar mer engagemang och kan på så sätt hjälpa verksamheten att nå sina mål.”
Ulrika Nybäck, föreläsare och expert på storytelling, Stockholm Creative Partner.

 Om kursen

Den här heldagen djupdyker vi i modern storytelling som gör att du knyter starkare band till dina följare och ökar deras motivation att dela dina berättelser. Vi tar reda på var berättelserna finns, hur de bäst kan stötta dig i vardagen, hur du bjuder in till dialog och delaktighet – men fram för allt hur du vässar dina berättelser, så de engagerar mer. Vår uppkopplade värld har gjort vårt tålamod kortare. Därför behöver vi berättelser som berör, engagerar och sticker ut. Idag mer än någonsin.

 

Programpunkter

 • Utan berättelser finns vi inte
  Berättelser väcker känslor och ger hjärnan en röd tråd. Vi går igenom varför storytelling är viktigare är någonsin – och hur vi kan uppgradera vårt berättande så vi bättre kan hjälpa verksamheten nå sina mål.

 • En kreativ idéstorm
  Vilket uppdrag har dina berättelser och hur hittar vi dem? Vi gör kreativa övningar för att få fram en uppsjö av idéer som du kan utveckla vidare under dagen och i den egna verksamheten.

 • Vi vässar verktygen
  Hur skiljer sig storytelling från annan kommunikation och när fungerar berättelser som bäst? Vi går igenom dramaturgin, skriver synopsis för olika kanaler och tränar på att vrida, vända och vässa våra berättelser.

 • Utmaning och samarbete
  Utmaning som du löser tillsammans med andra deltagare. Du får använda alla verktyg och träna på att gå från utmaning till idé, via strategi och berättelser till dialog och medskapande.

 • Kraften i medskapande
  Utan engagerade medborgare eller kunder får våra berättelser inget liv och ingen spridning. Vi kikar på hur andra aktörer gör för att bjuda in till dialog och medskapande – och funderar på vilka vägval som fungerar för oss.

 

Relaterade kurser

Modern storytelling - vässa dina berättelser och nå bättre resultat ges också i Göteborg, Jönköping och Malmö.

 

Frågor om kursinnehållet?

Kontakta gärna Nilla Peterson om du har frågor kring innehållet i våra kurser!

 

 

 

Kursledare

Ulrika Nybäck

Ulrika Nybäck är expert inom storytelling och har en djupgående förståelse för hur berättelser kan användas för att stärka organisationers kommunikation – såväl externt som internt. Hon har en bakgrund inom journalistiken och är idag verksam som föreläsare och kreativ strateg på Stockholm Creative Partner.

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar