Försommarlunch med strategisk improvisation och ledarskap

Få platser kvar

Allting förändras, och fort går det! Hur ska vi agera i en värld där det enda som tycks vara konstant är X-faktorn, den ständiga förändringen?

Välkommen till vårt försommarmingel med lunch och seminarium om strategisk improvisation - ett nytt sätt att tänka för ledare som behöver agera i takt med sin omgivning och för oss kommunikatörer som både ska stötta och utveckla ledarskapet.

Seminariet leds av Jesper Falkheimer och Katarina Gentzel Sandberg som i maj 2019 gav ut boken "NU - strategisk improvisation – ledarskap för samhällsaktörer". De kommer att utgå från sin nyskrivna bok och koppla samman omvärldstrender, ledarskapsforskning och musikalisk improvisation med intervjuer med framgångsrika ledare och samhällsaktörer som lärt sig improvisera strategiskt. De vill skapa ett nytt mindset som utgår från förmågan till strategisk improvisation: att lyckas balansera ordning och kaos, konstanter och förändring, tillit och mod och att lita på sin inre kompass.

Jesper Falkheimer är professor i strategisk kommunikation vid Lunds universitet och Katarina Gentzel Sandberg är senior rådgivare på Gullers Grupp. De har tidigare tillsammans skrivit boken "NU – strategisk improvisation för effektiv kommunikation" som släpptes hösten 2017.

Tips: Bjud med din vd/chef! Sveriges kommunikatörer bjuder medföljande på lunchen och seminariet denna gång. Du anmäler hen genom att ange namn, företag, titel och e-postadress under Övrig information i din egen anmälan.


Hålltider:

Från 11.30 – Registrering, enklare lunch och mingel
12.00 – 13.00 - Seminarium
13.30 – 13.30 - Eftermingel 

Varmt välkommen!

Ambassadörerna i Region Stockholm

 

För att enkelt hålla dig uppdaterad om Sveriges Kommunikatörers evenemang nära dig – följ Region Stockholm på facebook.

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar