Prat om röst, kropp och mat - sinnlig kommunikation

I år startar sommaren fredagen den 2 juni, då vi får se – höra – lukta – smaka - känna!

Vi inleder med Tomas Rimeika från Snacka Snyggt Retorikbyrå, Eleine Eksvärds företag. Som många av er redan anat har det vi säger med ord inte så stor betydelse – men hur vi säger det med röst och kropp – ja det väger tyngre. Och Tomas, som har rockstjärnestatus från bl.a. Way Out West, kan snacka ljud! Han har dessutom en examen i retorik från Uppsala Universitet så vi kan njuta när han ger oss ett pass i rösthantering och kroppsspråk. Räkna med konkreta exempel och praktiska övningar!

Sedan är det dags för Oscar Monardez, den färgstarke kocken på Kök:17, som kommer att servera både tankar om mat och goda små plockläckerheter. Vi minglar och en stund med ett glas lättbubbel innan vi önskar varandra en härlig sommar.

 

Välkomna

Ambassadörerna för Sveriges Kommunikatörer Region Väst

  • Registrering kl 10.45 - 11.00
  • Seminarium kl 11.00 - 12.00
  • Kockens serverar plocklunch och lättbubbel kl 12.00 - 12.30

 

För att enkelt hålla dig uppdaterad om Sveriges Kommunikatörers evenemang nära dig – följ Region Västra på facebook.

Information

Datum & tid

02 jun 2017 02 jun 2017 , kl. 10.45 – 12.30

Plats

Arena Första Lång

Första Långgatan 17 B

Ort

Göteborg

Medlemspris

0 kr exkl. moms

(Ordinarie pris: 200 kr exkl. moms)

Sista datum för anmälan

31 maj 2017

Kom ihåg bekräftelsen

När du bokar dig till någon av Sveriges Kommunikatörers aktiviteter får du alltid ett mejl som bekräftar att din bokning är mottagen. Du kan även se dina kommande aktiviteter under "Min sida". 

Om du inte fått något bekräftelsemejl (eller inte kan se dina kommande aktiviteter under "Min sida"), är din bokning inte genomförd. För att få hjälp, se vår FAQ eller kontakta någon av Sveriges Kommunikatörers medarbetare.

Kontakt 

Faktureringsuppgifter och bokningsvillkor

Kom ihåg att alltid kolla vilka bokningsvillkor som gäller. Vid lokala evenemang tar Sveriges Kommunikatörer ut en no show-avgift på 300 kronor om du avbokar dig senare än 24 timmar innan aktiviteten. Du behöver därför alltid ange dina faktureringsuppgifter, även när evenemanget är kostnadsfritt. 

Observera att det för kurser och program finns särskilda bokningsvillkor, se länken nedan.

Bokningsvillkor

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar