Kommunikatören som strategisk utvecklare

Få platser kvar

1 DAG
3 APRIL I STOCKHOLM
ANDERS SJÖSTEDT

 

Det här är en kurs för dig som vill utveckla ditt strategiska inflytande. Som kommunikatör har du överblick på vilka erbjudanden som är efterfrågade och vilka samarbeten och lösningar som behövs för att utveckla dem. Som kommunikatör är ditt uppdrag att lansera och driva kommunikation som når och involverar rätt målgrupper.

Denna delvis nya roll är kommunikatörens! För att kunna ta rollen behöver du kunskap, modeller och verktyg som stöd för att få ökat inflytande – både i den egna organisationen och för att bygga framgångsrika resultat i omvärlden. Idag ställs krav på att både förstå hur människor tänker, känner och agerar och att ha kunskap om vilka tekniska lösningar som behövs för att kommunicera effektivt och beröra målgrupperna.

Den här rollen som strategisk utvecklare kan du ta!


Välkommen till en intensiv heldags-workshop där vi med inspiration och konkreta case utforskar kommunikatörens strategiska roll. Vi kommer bland annat att lära
oss:

  • de viktigaste effekterna av den digitala utvecklingen på individer och organisationer
  • hur du enkelt bygger in nyfikenhet och ständigt lärande i din organisation kring nya tekniska lösningar
  • på vilket sätt du kan driva framgångsrik strategisk affärsutveckling utifrån den roll och det mandat du har idag hur du leder förändring effektivt, både inom din egen avdelning och i hela organisationen

Utbildningen passar både för kommunikatörer som vill utveckla sin strategiska kompetens och för ambitiösa kommunikations- och marknadsavdelningar som vill flytta fram sina positioner.


Gästföreläsare

Stephan Ray Presskommunikatör på SJ med ansvar för sociala medier. 
Anne Kuylenstierna Arnström Chef för IT- och kommunikationsavdelningen på Svenska Bostäder som ser digitalisering som en del i att utveckla affären och verksamheten, trots att den innebär förändrade arbetssätt internt, ny syn på målgrupper och nya beteenden.

 

Frågor om kursinnehållet?

Kontakta gärna Memo Hussein eller våra kursledare direkt om du har frågor kring innehållet i våra kurser!

 

 

Kursledare

Anders Sjöstedt

Anders Sjöstedt är entreprenör, rådgivare och inspiratör med fokus på förändringsledarskap, affärsutveckling och digitala möjligheter. Har bland annat startat upp en av Nordens största startup-inkubatorer, Minc i Malmö, och byggt upp verksamhet i USA för svenska utbildningsföretaget Hyper Island. Driver sedan 2015 Martinsson King, en global innovatör inom hårvård. Bor i Stockholm, Soller och Sydney.

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar