Att utmana medarbetare - ett kommunikativt perspektiv

Det berömda hjulet, som bara snurrar fortare och fortare, har fått rätt bra fart nu. Ibland krisar det. Och så brusar det som bara attan. Mitt i det bruset ska vi nå fram till våra medarbetare eller kollegor med lyckad internkommunikation i alla lägen. Alltid!

Men hur utmanar vi andra utan att förlama dem, utan att bränna dem i båda ändor? Gäller samma metod för alla individer eller är det skiftnycklar som gäller?

Lyssna till Peter Österberg, som är rejält påläst i ämnet. Han har en PhD i psykologi och undervisar på Psykologen vid Göteborgs Universitet, när han inte konsultar i management med Uppsala som nav. Han kommer att berätta om var forskningen står idag, om hur man tränger igenom och om hur man utmanar men han kommer också själv att utmanas av dagens moderator.

Varmt välkommen!

Ambassadörerna för Sveriges Kommunikatörer Västra 

Frukost serveras från 07.30 och seminariet börjar kl. 08.00

Information

Datum & tid

21 feb 2017 21 feb 2017 , kl. 07:30 – 09:00

Plats

Arena Första Lång

Första Långgatan 17 b

Ort

Göteborg

Medlemspris

0 kr exkl. moms

(Ordinarie pris: 200 kr exkl. moms)

Sista datum för anmälan

20 februari 2017

Kom ihåg bekräftelsen

När du bokar dig till någon av Sveriges Kommunikatörers aktiviteter får du alltid ett mejl som bekräftar att din bokning är mottagen. Du kan även se dina kommande aktiviteter under "Min sida". 

Om du inte fått något bekräftelsemejl (eller inte kan se dina kommande aktiviteter under "Min sida"), är din bokning inte genomförd. För att få hjälp, se vår FAQ eller kontakta någon av Sveriges Kommunikatörers medarbetare.

Kontakt 

Faktureringsuppgifter och bokningsvillkor

Kom ihåg att alltid kolla vilka bokningsvillkor som gäller. Vid lokala evenemang tar Sveriges Kommunikatörer ut en no show-avgift på 300 kronor om du avbokar dig senare än 24 timmar innan aktiviteten. Du behöver därför alltid ange dina faktureringsuppgifter, även när evenemanget är kostnadsfritt. 

Observera att det för kurser och program finns särskilda bokningsvillkor, se länken nedan.

Bokningsvillkor

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar