Malmömorgon: Ta kontroll över dina varumärken i social media

De flesta företag och organisationer vet att de bör registrera och därmed skydda sina varumärken. Men långt ifrån alla tänker på att skydda sina namn på sociala medier. Den som har otur kan därför upptäcka att någon annan hunnit före och registrerat ett konto på instagram, youtube eller annat i organisationens namn. Linda Granstrand Füle och Monika Colak arbetar med  juridisk och affärsstrategisk rådgivning på Valea. De berättar hur man hanterar och skyddar ett företags eller organisations immateriella tillgångar, så som varumärke och upphovsrätt. De delar med sig av några intressanta case, förklarar hur man hanterar bevisupptagning och tipsar om hur man hindrar intrång på sociala medier. Du får tillfälle att ställa frågor och dela med dig av egna erfarenheter.
 
Välkommen!
 
Frukost serveras från kl. 07.30 och seminariet börjar kl. 08.00.
 
 

Information

Datum & tid

27 apr 2017 27 apr 2017 , kl. 08:00 – 09:15

Plats

Akvariet

Dockplatsen 12

Ort

Malmö

Medlemspris

0 kr exkl. moms

(Ordinarie pris: 200 kr exkl. moms)

Sista datum för anmälan

26 april 2017

Kom ihåg bekräftelsen

När du bokar dig till någon av Sveriges Kommunikatörers aktiviteter får du alltid ett mejl som bekräftar att din bokning är mottagen. Du kan även se dina kommande aktiviteter under "Min sida". 

Om du inte fått något bekräftelsemejl (eller inte kan se dina kommande aktiviteter under "Min sida"), är din bokning inte genomförd. För att få hjälp, se vår FAQ eller kontakta någon av Sveriges Kommunikatörers medarbetare.

Kontakt 

Faktureringsuppgifter och bokningsvillkor

Kom ihåg att alltid kolla vilka bokningsvillkor som gäller. Vid lokala evenemang tar Sveriges Kommunikatörer ut en no show-avgift på 300 kronor om du avbokar dig senare än 24 timmar innan aktiviteten. Du behöver därför alltid ange dina faktureringsuppgifter, även när evenemanget är kostnadsfritt. 

Observera att det för kurser och program finns särskilda bokningsvillkor, se länken nedan.

Bokningsvillkor

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar