Communication Mentoring program Våren 2020

6 HELDAGSKURSER
10 TIMMAR ENSKILDA SAMTAL MED MENTOR
I STOCKHOLM

Ett ledarprogram för dig som vill satsa på din personliga utveckling och utvecklas som ledare.

Det här är ett program för dig som vill ha en mentor utanför din egen organisation som kan ge dig flera perspektiv på ditt arbete och din utveckling. Du kommer att kunna få stöd i utmaningar kring din personliga utveckling, ditt ledarskap, strategiarbete och andra jobbrelaterade frågor.

Hur vill du utvecklas som kommunikatör? Är det chef du vill bli? Eller kanske specialist inom digitala kanaler? Eller vet du inte alls vilket som är ditt nästa steg?

Communication Mentoring Program (CMP), är ett väletablerat mentor- och ledarutvecklingsprogram. Här varvas enskilda mentorsamtal med skräddarsydda, inspirerande utbildningsdagar inom ledarskap. Du får kontinuerlig coachning och personlig feedback av din mentor, samt ett värdefullt nätverk med de andra som deltar.

Mod och självförtroende krävs för att klara av de snabbt föränderliga arbetsförhållanden som kommunikatören ställs inför. För att bli en övertygande kommunikatör behöver du vara tydlig med vad du kan och vill. En mentor kan hjälpa dig att se din personliga utveckling med nya ögon och ge dig förutsättningar till att kliva fram och ta nästa steg i din karriär. I mentorsamtalen får du möjlighet att stanna upp och reflektera.

 

Datum för programmet

Läs utförligt om varje utbildningspass genom att klicka här

23april - Introduktionsseminarium "Ta nästa steg"
24 april - Det kommunikativa uttrycksfulla ledarskapet på Ledarstudion 
7 maj - Strategisk kommunikation och strategiskt ledarskap med Katarina Gentzel Sandberg
27 augusti - Förändringsledarskap och digitalisering med Mathias Westphal
28 augusti - Coachande ledarskap med Pernilla Aspe
15 oktober - Avslut – föreläsning, gästföreläsare och diplomering

** Datum och innehåll kan komma att ändras. Detta meddelas senast en månad innan programstart. 

Det ingår även ett antal reflektionsuppgifter som du förväntas göra mellan träffarna.

Mentorer

Vi har många erfarna mentorer som med stor integritet, mångårig kompetens och erfarenhet kan leda och utveckla samtal med dig under resans gång. Du sätter själv agendan för dina mentorsamtal. Du träffar din mentor 10 timmar vid 6-7 tillfällen.

För vem

Programmet vänder sig till dig som har flera års erfarenhet som kommunikatör men ännu inte är chef, till dig som vill öka din förmåga att prestera, bli en starkare ledare och addera ett mervärde till din organisation.

Antal deltagare begränsas till 16.

Var

Vi träffas i personliga och inspirerande lokaler hos Kapitel 8 Klara Strand, alldeles nära Centralstationen. God ekologisk lunch och fika ingår alltid. Kom ihåg att anmäla i god tid om du har speciella matallergier.

Förberedelser

I god tid före programmets start vill vi att du skickar in ditt CV och några rader om dina tankar kring din personliga karriärutveckling. Vi matchar sedan din profil mot passande mentor. Vi tar gärna emot önskemål om en specifik mentor men kan inte lova att vi tillgodoser det. Under seminariepass 3 får du vet vilken mentor du tilldelats. Alla våra mentorer är noga utvalda av oss, har en gedigen erfarenhet inom både kommunikationsområdet och av ledarskap.

Mer information

Nilla Peterson
Utvecklingschef
nilla.peterson@svkom.se

Martina Brandt
Programansvarig 
Mobil: 073-376 35 10
martina.brandt@procedur.nu

 

 

Kursledare

Martina Brandt

Martina Brandt, grupp- och ledarutvecklare, facilitator och sedan hösten 2018 partner och senior consultant på Brightness Executive Search. Martina har mångårig erfarenhet av marknadsföring, professionella möten och relationsbyggande nätverk och är programansvarig för Sveriges Kommunikatörers mentorprogram samt ansvarig för nätverket för kommunikationsansvariga. Martina brinner för det personliga ledarskapet och har genomgått flera ledarutbildningar, bland annat kommunikation & ledarskap hos Dale Carnegie och senast organisationspsykologi hos Risling & Partners.

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar