After Work: Vem kan man lita på?

Vad gör vi när den gamla verktygslådan inte fungerar längre? När Donald Trumps segrade i det amerikanska valet, använde han sig varken av köpt media eller av traditionell journalistik. Ryska spinnfabriker och Brexitkampanjens segertåg, där expertis och fakta nonchalerades av kampanjen och dess väljare, visar att kommunikatörens landskap har genomgått en revolution. Med sociala medier och internet går nyhetsspridning allt snabbare. Vi kan som nyhetskonsumenter följa händelser världen över i realtid och få till oss nyheter dygnet runt. Men med snabbheten uppkommer frågan över hur säkra källorna är. Kan vi vara säkra på allt som skrivs och allt som delas? Hur ska vi som kommunikatörer professionellt ställa oss till denna nya mediala verklighet? Hur kan vi bidra till en saklig ton i alla kanaler? Är det en uppgift vi ska ha? Detta är några av de frågor vi samtalar om tillsammans med:  

  • Peter Wolodarski, chefredaktör, Dagens Nyheter
  • Svante Werger, kommunikationsdirektör, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB)
  • Hugo Ewald från Viralgranskaren.

Diskussionsledare är Annika af Trolle, kommunikationsansvarig för Stockholms framtida avloppsrening, Stockholm Vatten och Avfall och Erik von Hofsten, kommunikationschef vid Folksamgruppen.

Vi bjuder på vin/alkoholfritt och enkelt snacks.

Varmt välkommen önskar diskussionsledarna och övriga i Stockholms programgrupp.

 

 

Information

Datum & tid

26 apr 2017 26 apr 2017 , kl. 17:15 – 19:30

Plats

Helio Hornstull (Skofabriken)

Hornsbruksgatan 23b

Ort

Stockholm

Medlemspris

0 kr exkl. moms

(Ordinarie pris: 200 kr exkl. moms)

Sista datum för anmälan

24 april 2017

Kom ihåg bekräftelsen

När du bokar dig till någon av Sveriges Kommunikatörers aktiviteter får du alltid ett mejl som bekräftar att din bokning är mottagen. Du kan även se dina kommande aktiviteter under "Min sida". 

Om du inte fått något bekräftelsemejl (eller inte kan se dina kommande aktiviteter under "Min sida"), är din bokning inte genomförd. För att få hjälp, se vår FAQ eller kontakta någon av Sveriges Kommunikatörers medarbetare.

Kontakt 

Faktureringsuppgifter och bokningsvillkor

Kom ihåg att alltid kolla vilka bokningsvillkor som gäller. Vid lokala evenemang tar Sveriges Kommunikatörer ut en no show-avgift på 300 kronor om du avbokar dig senare än 24 timmar innan aktiviteten. Du behöver därför alltid ange dina faktureringsuppgifter, även när evenemanget är kostnadsfritt. 

Observera att det för kurser och program finns särskilda bokningsvillkor, se länken nedan.

Bokningsvillkor

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar