Strategisk improvisation - Göteborg

1 DAG
17 OKTOBER I GÖTEBORG
KATARINA GENTZEL 


Kursbeskrivning

Digitalisering, globalisering, effektivisering och mångfald har blivit vardagsord för oss som arbetar med kommunikation. Förändringstrycket är stort och förmågan att anpassa sig till den rådande situationen är avgörande. De gamla planeringsmodellerna håller inte längre.

Det krävs nya verktyg och nya tekniker för att planera och tänka strategiskt i en värld där tiden är knapp, målet är rörligt och förutsättningarna ständigt förändras. Tekniker som kombinerar improvisation med ett bestämt ramverk.

Jesper Falkheimer, professor i strategisk kommunikation vid Lunds universitet och Katarina Gentzel Sandberg, seniorkonsult på Gullers Grupp har i sitt bokprojekt djupdykt i dessa frågor för att få svar på frågan: Vad är det egentligen framgångsrika kommunikatörer gör och tänker för att lyckas?
Svaret är strategisk improvisation.

Välkommen till en utbildningsdag om hur excellent strategisk kommunikation ser ut år 2017.


Innehåll

Det kommer att bjudas på en kombination av teoretiska resonemang, nya kreativa modeller och erfarenheter från framgångsrika kommunikationschefer från näringsliv, offentlig och idéburen sektor. Dessutom en hel del inspiration från improvisatörer från andra discipliner och konstarter: musik, teater, idrott och militär.


Frågor om kursinnehållet?

Kontakta gärna Nilla Peterson nilla.peterson@sverigeskommunikatorer.se  eller våra kursledare direkt om du har frågor kring innehållet i våra kurser!

Kursledare

Katarina Gentzel Sandberg

är kommunikationsrådgivare på Gullers Grupp sedan 2005. Hon har mer än 20 års erfarenhet av kommunikationsutveckling i kommersiella företag och i idéburna organisationer. Hon är en ofta anlitad föreläsare och undervisar i kommunikation i vitt skilda sammanhang.

Information

Datum & tid

17 okt 2017 17 okt 2017 , kl. 09:00 – 16:30

Plats

Hotell Riverton

Stora Badhusgatan 26

Ort

Göteborg

Genomsnittligt betyg
Medlemspris

5.494 kr exkl. moms

(Ordinarie pris: 7.325 kr exkl. moms)

Sista datum för anmälan

16 oktober 2017

Kom ihåg bekräftelsen

När du bokar dig till någon av Sveriges Kommunikatörers aktiviteter får du alltid ett mejl som bekräftar att din bokning är mottagen. Du kan även se dina kommande aktiviteter under "Min sida". 

Om du inte fått något bekräftelsemejl (eller inte kan se dina kommande aktiviteter under "Min sida"), är din bokning inte genomförd. För att få hjälp, se vår FAQ eller kontakta någon av Sveriges Kommunikatörers medarbetare.

Kontakt 

Faktureringsuppgifter och bokningsvillkor

Kom ihåg att alltid kolla vilka bokningsvillkor som gäller. Vid lokala evenemang tar Sveriges Kommunikatörer ut en no show-avgift på 300 kronor om du avbokar dig senare än 24 timmar innan aktiviteten. Du behöver därför alltid ange dina faktureringsuppgifter, även när evenemanget är kostnadsfritt. 

Observera att det för kurser och program finns särskilda bokningsvillkor, se länken nedan.

Bokningsvillkor

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar