Kommunikationschef

6 HALVDAGAR 
31 MAJ, 7 SEPTEMBER, 16 NOVEMBER, 24 JANUARI, 20 MARS SAMT ETT YTTERLIGARE TILLFÄLLE 
I STOCKHOLM 
LOUISE LIND MED GÄSTFÖRELÄSARE 

Beskrivning

I det här nätverket får du möjligheten att professionellt reflektera över vardagen för en Kommunikationschef och stämma av egna tankar om hur rollen kan utvecklas till egen och uppdragsgivarens nytta. Kommunikationschefsrollen kan ibland upplevas som ensam, här har du möjligheten att träffa andra i samma situation och som du kan utbyta erfarenheter, utmaningar och möjligheter med. För att uppnå bästa möjliga nytta med nätverket brukar vi hänvisa till att låta konfidentialitet råda som en lyckad del av vad du som deltagare får ut av nätverket. Det här är en plats för din egen tid och utveckling. Det kommunikativa ansvaret i en organisation ser annorlunda ut idag från igår, och kommer utan tvekan att se annorlunda ut i morgon. Ständiga förändringar ska hanteras i ett kommunikativt landskap där alla är kommunikatörer, där det gäller att tänka smart för att få synlighet och leva sin trovärdighet från varumärke och kundlöften. 

Syfte med våra nätverk

Sveriges Kommunikatörers nätverk är ett unikt koncept där kompetensökning, personlig utveckling, erfarenhetsutbyte och omvärldsbevakning flätas samman. På nätverksträffarna varvas inspirerande föredrag med erfarenhetsutbyte inom gruppen. Genom att diskutera projekt, idéer och problemställningar med nätverkskollegor kan du undgå misstag som andra redan gjort och på så sätt bli ännu bättre i din yrkesroll. Du får dessutom möjlighet att bygga långsiktiga relationer som fortsätter att bidra till din utveckling långt efter nätverkets slut.

Diskussionspunkter 

  • Förändringsarbete i organisationens kultur och värdegrund - implementeringsutmaningar.
  • Att arbeta med förtroende och relationer i kundmötet så väl som mellan chef och medarbetare som en del av intern- och externkommunikationen.
  • Varumärket och krishantering – hur laddar vi organisationen att veta exakt vad de ska göra om det smäller till i en värld av ”alternativa sanningar”.
  • Samverkan mellan olika avdelningar – nyttan med helhetsperspektivet och kraften av samverkan – så blir vi av med ”stuprörstänket”.
Du som deltagare får även möjligheten att vara med och påverka innehållet i nätverksträffarna och lyfta upp de frågor som du anser vara viktiga för dig och gruppen. Nätverksledaren kommer innan starten att kontakta gruppen för insamling av idéer och tankar.

För vem?

Nätverket är för dig som har några års erfarenhet av att arbeta som kommunikationschef med övergripande ansvar för organisationens kommunikativa förmåga. Nätverket vänder sig även till dig som är marknadschef. 

Datum

Träffarna startar med frukost som serveras från klockan 08:30. 

  • 31 maj
  • 7 september
  • 16 november
  • 24 januari 2018
  • 20 mars 2018
  • Ett till datum tillkommer senare

Frågor om nätverket?

Kontakta gärna Memo Hussein, Sveriges Kommunikatörer för frågor om innehållet i nätverket.

 

Nätverksledare

Louise Lind

Louise har över 14 års erfarenhet som gruppchef för webbredaktion, kommunikationsansvarig och kommunikationschef i samtliga sektorer; Vinstdrivande-, offentliga- och Ideella sektorn. Bland annat inom Polisen och Studieförbundet Bilda. Louise driver idag sitt eget företag Lind Ledarutveckling och HR-Kommunikation från Gamla Stan i Stockholm inom Organisation- och Ledarutveckling med fokus på kommunikation, ledarskap, förändringsarbete och konflikthantering. Louise har även erfarenhet från Styrelseuppdrag i värderingsstyrda organisationer.

Information

Datum & tid

16 nov 2017 16 nov 2017 , kl. 09:00 – 12:00

Plats

Kungstornen Konferens

Kungsgatan 33, 2 tr

Ort

Stockholm

Medlemspris

12.000 kr exkl. moms

(Ordinarie pris: 15.000 kr exkl. moms)

Sista datum för anmälan

06 september 2017

Kom ihåg bekräftelsen

När du bokar dig till någon av Sveriges Kommunikatörers aktiviteter får du alltid ett mejl som bekräftar att din bokning är mottagen. Du kan även se dina kommande aktiviteter under "Min sida". 

Om du inte fått något bekräftelsemejl (eller inte kan se dina kommande aktiviteter under "Min sida"), är din bokning inte genomförd. För att få hjälp, se vår FAQ eller kontakta någon av Sveriges Kommunikatörers medarbetare.

Kontakt 

Faktureringsuppgifter och bokningsvillkor

Kom ihåg att alltid kolla vilka bokningsvillkor som gäller. Vid lokala evenemang tar Sveriges Kommunikatörer ut en no show-avgift på 300 kronor om du avbokar dig senare än 24 timmar innan aktiviteten. Du behöver därför alltid ange dina faktureringsuppgifter, även när evenemanget är kostnadsfritt. 

Observera att det för kurser och program finns särskilda bokningsvillkor, se länken nedan.

Bokningsvillkor

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar