AMEC Measurement Month – Bybrick Insight

Att ställa sig frågan varför skapar diskussioner om affärsmål, organisation, motivation, drivkrafter, aktiviteter, kanaler, resultat och mycket mer. Kommunikatörens roll är att navigera i alla dessa frågor och hjälpa till att nå målen som sätts upp när företag och organisationer hittat sitt svar på Varför.

Vi låter en rad fantastiska talare prata om sina perspektiv på Varför frågan, kommunikation och givetvis även mätning och bevisning. 

I seminariet hoppas vi ge inspiration att våga fråga flera Varför frågor då vi vet att de påverkar så mycket. Kom och lyssna, diskutera och nätverka med andra inom kommunikation, marknadsföring, ledning m m.

Seminariet är kostnadsfritt och en del av AMEC Measurement Month, ett utbildningsinitiativ som hålls årligen av organisationen AMEC, det Internationella branschorganet för mätning och utvärdering.

Eventet är ett samarbete med Sveriges Kommunikatörer, Sveriges största yrkesnätverk för professionella kommunikatörer

Anmäl dig här

Information

Datum & tid

27 sep 2017 27 sep 2017 , kl. 08:00 – 10:45

Plats

Sturegatan 54

Sturegatan 54

Ort

Stockholm

Medlemspris

0 kr exkl. moms

(Ordinarie pris: 0 kr exkl. moms)

Sista datum för anmälan

26 september 2017

Kom ihåg bekräftelsen

När du bokar dig till någon av Sveriges Kommunikatörers aktiviteter får du alltid ett mejl som bekräftar att din bokning är mottagen. Du kan även se dina kommande aktiviteter under "Min sida". 

Om du inte fått något bekräftelsemejl (eller inte kan se dina kommande aktiviteter under "Min sida"), är din bokning inte genomförd. För att få hjälp, se vår FAQ eller kontakta någon av Sveriges Kommunikatörers medarbetare.

Kontakt 

Faktureringsuppgifter och bokningsvillkor

Kom ihåg att alltid kolla vilka bokningsvillkor som gäller. Vid lokala evenemang tar Sveriges Kommunikatörer ut en no show-avgift på 300 kronor om du avbokar dig senare än 24 timmar innan aktiviteten. Du behöver därför alltid ange dina faktureringsuppgifter, även när evenemanget är kostnadsfritt. 

Observera att det för kurser och program finns särskilda bokningsvillkor, se länken nedan.

Bokningsvillkor

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar