Månadens Frukost: Möt Cilla Benkö - en kommunikativ ledare!

Den 1 juni kommer Cilla Benkö, Årets chef 2017, att gästa Månadens frukost i Stockholm.

Sedan Cilla Benkö tog över som vd för Sveriges Radio har hon varit en stark och tydlig kommunikativ ledare som ser till att sätta agendan.

Utnämningen av Cilla Benkö till Årets chef bekräftar att det krävs en kommunikativ chef som leder arbetet framåt och som följer med i den digitala sociala rörelsen som pågår.

Juryns motivering till Årets chef 2017 var: ”När omvärlden förändras är det den som står stilla som halkar efter. Hon har skapat relevans och framgångar i världsklass i en tid då media blir mer fragmenterad, där alternativen till radio har exploderat. Hennes passion för uppgiften är lika stor som omsorgen om medarbetarna. Tacklar en komplex och svårstyrd organisation med tydlighet och integritet och skapar en närhet till medarbetarna. Har ett stort fokus på utveckling och att få medarbetarna att själva se poängen med den.”

Detta frukostseminarium är ett möte och samtal som modereras av Katarina Gentzel som är med i Region Stockholms programgrupp. Fokus i samtalet kommer att ligga på Cilla Benkös förmåga att vara en kommunikativ ledare vilket krävs av ledare idag samt den digitala sociala rörelsen som pågår. Även publiken bjuds in till att ställa frågor kring det kommunikativa ledarskapet.


Hålltider:
Från 08.00 – Registrering, frukost och mingel
08.30 – Seminarium börjar
09.30 – Avslut

Varmt välkommen!

Önskar Katarina Gentzel och Katarina Cooper och övriga ambassadörer i Region Stockholm

För att enkelt hålla dig uppdaterad om Sveriges Kommunikatörers evenemang nära dig – följ Region Stockholm på facebook.

Information

Datum & tid

01 jun 2017 01 jun 2017 , kl. 08.00 – 09.30

Plats

Hotel Birger Jarl

Tulegatan 8

Ort

Stockholm

Medlemspris

0 kr exkl. moms

(Ordinarie pris: 200 kr exkl. moms)

Sista datum för anmälan

29 maj 2017

Kom ihåg bekräftelsen

När du bokar dig till någon av Sveriges Kommunikatörers aktiviteter får du alltid ett mejl som bekräftar att din bokning är mottagen. Du kan även se dina kommande aktiviteter under "Min sida". 

Om du inte fått något bekräftelsemejl (eller inte kan se dina kommande aktiviteter under "Min sida"), är din bokning inte genomförd. För att få hjälp, se vår FAQ eller kontakta någon av Sveriges Kommunikatörers medarbetare.

Kontakt 

Faktureringsuppgifter och bokningsvillkor

Kom ihåg att alltid kolla vilka bokningsvillkor som gäller. Vid lokala evenemang tar Sveriges Kommunikatörer ut en no show-avgift på 300 kronor om du avbokar dig senare än 24 timmar innan aktiviteten. Du behöver därför alltid ange dina faktureringsuppgifter, även när evenemanget är kostnadsfritt. 

Observera att det för kurser och program finns särskilda bokningsvillkor, se länken nedan.

Bokningsvillkor

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar