Kommunikationsansvarig

6 HALVDAGAR 
24 AUGUSTI, 4 OKTOBER, 15 NOVEMBER, 11 JANUARI, 15 MARS, 4 MAJ 
I GÖTEBORG
LINDA ANDERSSON MED GÄSTTALARE

Beskrivning

Kommunikationsyrket förändras, kraven på att fler i företag och organisationer ska behärska kommunikation ökar och medielandskapet blir allt snabbare. Som kommunikationsansvarig agerar du både som producent, strateg och rådgivare. Du behöver vara tydlig med vad du kan och vill för att få utrymme att jobba med de områden – eller på det sätt – som skapar störst affärs- och verksamhetsnytta. Vad behöver du för att leda utvecklingen av organisationens kommunikation och hur vet du att du gör rätt saker? Tillsammans med andra erfarna kommunikatörer får du tillfälle att diskutera och reflektera över din roll. På nätverksträffarna varvas inspirerande föredrag från gästtalare med erfarenhetsutbyte inom gruppen.

Vi fördjupar oss i aktuella ämnen som påverkar vardagen för dig som kommunikationsansvarig. Nätverket är litet och personligt med max 16 personer. Vi ses under ett antal månader och målet är du ska bli inspirerad, få vidgade insikter och nya kontakter. Nätverket baseras på erfarenhetsutbyte i gruppen och därför är du som deltagare med och påverkar vilka teman och frågor vi pratar om. Det kan vara yrkesrollen, ledarskap, förändring och kris, hållbarhetskommunikation, digitala strategier eller kommunikativt ledarskap.

Syfte med våra nätverk

Sveriges Kommunikatörers nätverk är ett unikt koncept där kompetensökning, personlig utveckling, erfarenhetsutbyte och omvärldsbevakning flätas samman. På nätverksträffarna varvas inspirerande föredrag med erfarenhetsutbyte inom gruppen. Genom att diskutera projekt, idéer och problemställningar med nätverkskollegor kan du undgå misstag som andra redan gjort och på så sätt bli ännu bättre i din yrkesroll. Du får dessutom möjlighet att bygga långsiktiga relationer som fortsätter att bidra till din utveckling långt efter nätverkets slut.

Diskussionspunkter

  • Förändringskommunikation i praktiken 
  • Kommunikativt ledarskap 
  • Hållbarhetskommunikation 
  • Digitala strategier

Du som deltar i nätverket har möjlighet att påverka vad nätverksträffarna ska fokusera på. 

För vem?

Du som är kommunikationsansvarig, pressansvarig eller motsvarande, någonstans i mitten av din karriär och som vill vidare. Du som vill bli en bättre nätverkare och gillar att utveckla dig tillsammans med andra. Vi eftersträvar blandade grupper vad gäller kön och bransch.

Gästföreläsare

- Cecilia Nielsen, kommunikationsdirektör Akademiska Hus
- Monica Berglund, Ansvarig över förändringskommunikation på SJ AB
- Peter Grönberg, Senior Vice President Culture and Organization Development, Volvo Group
- Peter Ödling, digital strateg Gullers Grupp,  

Frågor om nätverket?

Kontakta gärna Memo Hussein, Sveriges Kommunikatörer memo.hussein@sverigeskommunikatorer.se 

 

Nätverksledare

Linda Andersson

har närmare 25 års erfarenhet av kommunikationsyrket. Hon har tidigare varit kommunikationschef och presschef på olika bolag inom energi-, transport- och skogsbranschen. Linda är idag senior kommunikationsrådgivare på Gullers Grupp med ett särskilt intresse för frågor som kopplar till en hållbar utveckling i företag och samhälle.

Information

Datum & tid

04 okt 2017 04 okt 2017 , kl. 13:00 – 16:30

Plats

Västsvenska Handelskammaren

Parkgatan 49

Ort

Göteborg

Medlemspris

10.500 kr exkl. moms

(Ordinarie pris: 12.000 kr exkl. moms)

Sista datum för anmälan

03 oktober 2017

Kom ihåg bekräftelsen

När du bokar dig till någon av Sveriges Kommunikatörers aktiviteter får du alltid ett mejl som bekräftar att din bokning är mottagen. Du kan även se dina kommande aktiviteter under "Min sida". 

Om du inte fått något bekräftelsemejl (eller inte kan se dina kommande aktiviteter under "Min sida"), är din bokning inte genomförd. För att få hjälp, se vår FAQ eller kontakta någon av Sveriges Kommunikatörers medarbetare.

Kontakt 

Faktureringsuppgifter och bokningsvillkor

Kom ihåg att alltid kolla vilka bokningsvillkor som gäller. Vid lokala evenemang tar Sveriges Kommunikatörer ut en no show-avgift på 300 kronor om du avbokar dig senare än 24 timmar innan aktiviteten. Du behöver därför alltid ange dina faktureringsuppgifter, även när evenemanget är kostnadsfritt. 

Observera att det för kurser och program finns särskilda bokningsvillkor, se länken nedan.

Bokningsvillkor

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar