Communication Executives Program 2018 - vill du veta mer?

Communication Executives Program går in på sitt 20:e år!


Vill du ta nästa steg i karriären, utveckla ditt ledarskap och skapa förutsättningar för verksamhetsutveckling i organisationen. Då är Communication Executives Program (CEO) något för dig! Ta första steget redan nu, kom på en informationsfrukost och få reda på vad programmet skulle innebära för dig och din karriär – vi bjuder på frukost, inspiration och information på Skofabriken vid Hornstull.

Var? Skofabriken, Hornstull Stockholm

När? 14 september - frukost serveras från 07:30, föredraget börjar 08:00


Nästa programstart

6 februari 2018 – Communication Executives Program. Den tjugonde upplagan av vårt uppskattade managementprogram för kommunikatörer i ledande befattning. Programmet vänder sig till dig som sitter i ledningsgrupp eller är på väg in i ledningsgrupp. Syftet med utbildningen är att utveckla din förmåga att aktivt, analytiskt och kreativt ta dig an ledningsfrågor. Du får fördjupad förståelse för verksamhets- och affärsutveckling, stärker ditt ledarskap och förfinar din förmåga att leda det kommunikativa arbetet i din organisation. Vi lovar att du kommer att få växla från ett perspektiv till ett annat och i slutändan stå klar och tydlig hur du vill utveckla din egen kommunikationsenhet eller verksamheten i stort. Programmet varvar föreläsningar med diskussioner och egna reflektioner.

Deltar:
Jesper Falkheimer, programledare och professor i strategisk kommunikation vid Lunds universitet.
Tidigare CEP:are

Frågor om innehållet?

Kontakta Nilla Peterson, utbildningschef Sveriges Kommunikatörernilla.peterson@sverigeskommunikatorer.se vid frågor om innehållet!


Deltar:
Jesper Falkheimer, programledare och professor i strategisk kommunikation vid Lunds universitet.
En tidigare CEP:are

 

Varmt välkommen!

 

 

 Kursledare

Jesper Falkheimer

Jesper Falkheimer är professor i strategisk kommunikation vid Campus Helsingborg, Lunds universitet och programledare för Communication Executives Program. Han är medförfattare till ett tiotal böcker, till exempel Kommunikation i organisationer (2012) och Strategisk kommunikation: En introduktion (2014). I sin forskning har han bland annat fokuserat på kriskommunikation och förändringskommunikation.

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar