Communication Executives Program 2018 - vill du veta mer?

Communication Executives Program går in på sitt 20:e år!


Vill du ta nästa steg i karriären, utveckla ditt ledarskap och skapa förutsättningar för verksamhetsutveckling i organisationen. Då är Communication Executives Program (CEO) något för dig! Ta första steget redan nu, kom på en informationsfrukost och få reda på vad programmet skulle innebära för dig och din karriär – vi bjuder på frukost, inspiration och information på Skofabriken vid Hornstull.

Var? Skofabriken, Hornstull Stockholm

När? 14 september - frukost serveras från 07:30, föredraget börjar 08:00


Nästa programstart

6 februari 2018 – Communication Executives Program. Den tjugonde upplagan av vårt uppskattade managementprogram för kommunikatörer i ledande befattning. Programmet vänder sig till dig som sitter i ledningsgrupp eller är på väg in i ledningsgrupp. Syftet med utbildningen är att utveckla din förmåga att aktivt, analytiskt och kreativt ta dig an ledningsfrågor. Du får fördjupad förståelse för verksamhets- och affärsutveckling, stärker ditt ledarskap och förfinar din förmåga att leda det kommunikativa arbetet i din organisation. Vi lovar att du kommer att få växla från ett perspektiv till ett annat och i slutändan stå klar och tydlig hur du vill utveckla din egen kommunikationsenhet eller verksamheten i stort. Programmet varvar föreläsningar med diskussioner och egna reflektioner.

Deltar:
Jesper Falkheimer, programledare och professor i strategisk kommunikation vid Lunds universitet.
Tidigare CEP:are

Frågor om innehållet?

Kontakta Nilla Peterson, utbildningschef Sveriges Kommunikatörernilla.peterson@sverigeskommunikatorer.se vid frågor om innehållet!


Deltar:
Jesper Falkheimer, programledare och professor i strategisk kommunikation vid Lunds universitet.
En tidigare CEP:are

 

Varmt välkommen!

 

 

 Kursledare

Jesper Falkheimer

Jesper Falkheimer är professor i strategisk kommunikation vid Campus Helsingborg, Lunds universitet och programledare för Communication Executives Program. Han är medförfattare till ett tiotal böcker, till exempel Kommunikation i organisationer (2012) och Strategisk kommunikation: En introduktion (2014). I sin forskning har han bland annat fokuserat på kriskommunikation och förändringskommunikation.

Information

Datum & tid

14 sep 2017 14 sep 2017 , kl. 08.00 – 08.50

Plats

Helio Hornstull (Skofabriken)

Hornsbruksgatan 23b

Ort

Stockholm

Medlemspris

0 kr exkl. moms

(Ordinarie pris: 0 kr exkl. moms)

Sista datum för anmälan

13 september 2017

Kom ihåg bekräftelsen

När du bokar dig till någon av Sveriges Kommunikatörers aktiviteter får du alltid ett mejl som bekräftar att din bokning är mottagen. Du kan även se dina kommande aktiviteter under "Min sida". 

Om du inte fått något bekräftelsemejl (eller inte kan se dina kommande aktiviteter under "Min sida"), är din bokning inte genomförd. För att få hjälp, se vår FAQ eller kontakta någon av Sveriges Kommunikatörers medarbetare.

Kontakt 

Faktureringsuppgifter och bokningsvillkor

Kom ihåg att alltid kolla vilka bokningsvillkor som gäller. Vid lokala evenemang tar Sveriges Kommunikatörer ut en no show-avgift på 300 kronor om du avbokar dig senare än 24 timmar innan aktiviteten. Du behöver därför alltid ange dina faktureringsuppgifter, även när evenemanget är kostnadsfritt. 

Observera att det för kurser och program finns särskilda bokningsvillkor, se länken nedan.

Bokningsvillkor

Få 25 % rabatt på alla kurser

Bli medlem
loader
Laddar